دفاع مقدس
8سال دفاع مقدس
 
 

 عاشورا ؛ روح انقلاب اسلامی ایران :

در مورد مساله محرم و عاشورا‚ باید بگویم که روح نهضت ما و جهتگیری کلی و پشتوانه پیروزی آن‚ همین توجه به حضرت ابی عبدالله(علیه الصلاتوالسلام) و مسایل مربوط به عاشورا بود. ۱۱/۵/۶۸

الهام امام خمینی از نهضت عاشورا :

در دو فصل‚ امام(ره) مساله نهضت را به مساله عاشورا گره زدند: یکی در فصل اول نهضت -یعنی روزهای محرم سال ۴۲- که تریبون بیان مسایل نهضت‚ حسینیه ها و مجالس روضه خوانی و هیئات سینه زنی و روضه روضه خوانها و ذکر مصیبت گویندگان مذهبی شد و دیگری‚ فصل آخر نهضت -یعنی محرم سال ۵۷- بود که امام(ره) اعلام فرمودند:  ماه محرم گرامی و بزرگ داشته بشود و مردم مجالس برپا کنند . ایشان‚ عنوان این ماه را ماه پیروزی خون بر شمشیر قرار دادند و مجددا همان طوفان عظیم عمومی و مردمی به وجود آمد‚ یعنی ماجرای نهضت که روح و جهت حسینی داشت‚ با ماجرای ذکر مصیبت حسینی و یاد امام حسین(ع) گره خورد. ۱۱/۵/۶۸

 

ما بیشتر از گذشتگان، قدر نهضت حسینی را می دانیم:

آنچه که نهضت ما را جهت می داد و امروز هم باید بدهد‚ دقیقا همان چیزی است که حسین بن علی(علیه السلام) در راه آن قیام کرد. ما امروز‚ برای شهدای خود که در جبهه های گوناگون و در راه این نظام و حفظ آن‚ به شهادت می رسند‚ با معرفت عزاداری می کنیم. آن شهید و جوانی که یا در جنگ تحمیلی و یا در برخورد با انواع و اقسام دشمنان و منافقان و کفار به شهادت رسیده‚ هیچ شبهه یی برای مردم ما وجود ندارد که این شهید‚ شهید راه همین نظام است و برای نگهداشتن و محکم کردن ستونهای همین نظام و انقلاب‚ به شهادت رسیده است.

اگر عاشورا نبود..:

اگر در جامعه ما‚ عشق به امام حسین(ع) و یاد او و ذکر مصایب و حوادث عاشورا معمول و رایج نبود‚ معلوم نبود که نهضت با این فاصله زمانی و با این کیفیتی که پیروز شد‚ به پیروزی می رسید.

 

قوی کردن نگاه عاطفی لازمه عزاداری:

امام(ره) با ظرافت‚ آن تصور غلط روشنفکرمآبانه قبل از پیروزی انقلاب را که در برهه یی از زمان رایج بود‚ از بین بردند. ایشان‚ جهتگیری سیاسی مترقی انقلابی را با جهتگیری عاطفی در قضیه عاشورا پیوند و گره زدند و روضه خوانی و ذکر مصیبت را احیا کردند و فهماندند که این‚ یک کار زاید و تجملاتی و قدیمی و منسوخ در جامعه ما نیست‚ بلکه لازم است و یاد امام حسین و ذکر مصیبت و بیان فضایل آن بزرگوار -چه به صورت روضه خوانی و چه به شکل مراسم عزاداری گوناگون- باید به شکل رایج و معمول و گریه آور و عاطفه برانگیز و تکان دهنده دلها‚ در بین مردم ما باشد و از آنچه که هست‚ قویتر هم بشود. ایشان‚ بارها بر این مطلب تاکید می کردند و عملا هم خودشان وارد می شدند.

 

اثر محسوس محرم در زندگی ما:

محرم دوران انقلاب‚ بامحرمهای قبل از انقلاب و دوران عمر ما و قبل از ما‚ متفاوت است. این محرمها‚محرمهایی است که در آن‚ معنا و روح و جهتگیری‚ واضح و محسوس است. ما نتایج محرم را در زندگی خود می بینیم. حکومت و حاکمیت واعلای کلمه اسلام و ایجاد امید به برکت اسلام در دل مستضعفان عالم‚ آثار محرم است.

 

عزاداری میدانی برای پیشرفت روحی:

پروردگارا ! این ماه محرم و ایام عزاداری را‚ برای ما میدان پیشرفتی در معارف و عمل اسلامی قرار بده. ۲۰/۴/۷۰

درس از محرم فقط به معنی کشته شدن نیست:

در ایام محرم و صفر‚ ملت عزیز ما‚ باید روح حماسه را‚ روح عاشورایی را‚ روح نترسیدن از دشمن را‚ روح توکل به خدا را‚ روح مجاهدت فداکارانه در راه خدا را‚ در خودشان تقویت کنند‚ و از امام حسین‚ علیه السلام‚ مدد بگیرند. مجالس عزاداری برای این است که دلهای مارا با حسین بن علی‚ علیه السلام‚ و اهداف آن بزرگوار نزدیک  و آشنا کند. یک عده ی کج فهم نگویند که  امام حسین‚ علیه السلام‚ شکست خورد.  یک عده ی کج فهم نگویند که  راه امام حسین‚ علیه السلام‚ معنایش این است که همه ی ملت ایران کشته شوند. کدام انسان نادانی‚ چنین حرفی را ممکن است بزند.‚ یک ملت از حسین بن علی‚ علیه السلام‚ باید درس بگیرد. یعنی از دشمن نترسد‚ به خود متکی باشد‚ به خدای خود توکل کند‚ ۱۰/۴/۷۱

 

نوحه خوانی و عروج معنوی مردم:

نوحه ی سینه زنی خواندن هم شرایط دارد. باید آن کسانی که اینها را تهیه می کنند‚ می سرایند‚ می خوانند‚ مواظب باشند که درست برطبق معارف اسلامی حرف بزنند‚ تا این سینه زنی‚ این روضه خوانی‚ این نوحه خوانی‚ قدمی باشد در راه عروج مردم به اوج قله ی افکار اسلامی.۲۶/۳/۷۲

 

بهانه ای برای نوشیدن از چشمه عاشورا:

از همان روزی که موضوع ذکر مصیبت حسین بن علی‚ علیه السلام‚ مطرح شد‚ چشمه ی جوشانی از فیض و معنویت‚ در اذهان معتقدین و محبین اهل بیت‚ علیهم السلام‚ جاری گشت. این چشمه ی جوشان‚ تا امروزهمچنان ادامه و جریان داشته است‚ بعد از این هم خواهد داشت‚ و بهانه ی آن هم‚ یادآوری خاطره ی عاشوراست.۱۷/۳/۷۳

 

وسیله ای برای ارتباط روحی و قلبی با اهل بیت:

مسلما شرکت در مجالس مذکور‚ ثواب اخروی دارد‚ اما ثواب اخروی مجالس عزا‚ از چه ناحیه و به چه جهت است‚ مسلما مربوط به جهتی است که اگر آن جهت نباشد‚ ثواب هم نیست. بعضی از مردم متوجه این نکته نیستند. همه باید در این مجالس شرکت کنند‚ قدر مجالس عزاداری را بدانند‚ از این مجالس استفاده کنند‚ و روحا و قلبا‚ این مجالس را وسیله ای برای ایجاد ارتباط و اتصال هرچه محکم تر میان خودشان و حسین بن علی‚ علیه السلام‚ خاندان پیغمبر‚ و روح اسلام و قرآن قرار دهند. این‚ از وظایفی که در این خصوص مربوط به مردم است.

 

سه ویژگی عزاداری حسین بن علی (ع):

مجالس عزاداری ماه محرم‚ این سه ویژگی‚ باید وجود داشته باشد: ۱٫ عاطفه را نسبت به حسین بن علی و خاندان پیغمبر‚ علیهم صلواه الله‚ بیشتر کند. (علقه و رابطه و پیوند عاطفی را باید مستحکم تر سازد.) چون رابطه ی عاطفی‚ یک رابطه ی بسیار ذی قیمت است.۲٫ نسبت به حادثه ی عاشورا‚ باید دید روشن و واضحی به مستمع بدهد. ۳٫ نسبت به معارف دین‚ هم ایجاد معرفت و هم ایجاد ایمان – ولو به نحو کمی – کند.

عاشورا، حرکتی در دو جبهه:

 

… ماجرای عاشورا عبارت از یک حرکت عظیم مجاهدت آمیزی در دو جبهه است. هم در جبهه مبارزه با دشمن خارجی و بیرونی ـ که همان دستگاه خلافت فاسد و آن دنیاطلبانی بود که به این دستگاه قدرت چسبیده بودند و قدرتی را که پیامبر صلی الله علیه و آله وسلم برای نجات انسان ها آورده بود استخدام و استثمار کرده بودند و عکس مسیری که اسلام و نبی مکرم اسلام صلی الله علیه و آله وسلم خواسته بودند و اراده کرده بودند حرکت می کردند ـ و هم در جبهه درونی که آن روز که جامعه به طور عموم به سمت همان فساد درونی حرکت کرده بود…

اثر محبّت به امام حسین علیه السلام :

… اگر محبّت در تشیع نبود این دشمنی های عجیبی که با شیعه شده باید او را از بین می برد. همین محبّت شما مردم به حسین بن علی علیه السلام ضامن حیات و بقای اسلام است این که امام [خمینی رحمه الله ] می فرمود: «عاشورا اسلام را نگه داشت» معنایش همین است…

عاشورا، محرک مسلمانان:

ماجرای حسین بن علی علیه السلام حقیقتا موتور حرکت قرون اسلامی در جهت تفکرات صحیح اسلامی بوده است. هر آزادی خواه و هر مجاهدِ فی سبیل اللّه و هرکس که می خواسته است در میدان خطر وارد شود از آن ماجرا مایه گرفته و آن را پشتوانه روحی و معنوی خود قرار داده است. در انقلاب ما این معنی به صورت بینّی واضح بود…

بی نظیر بودن واقعه عاشور:

از اوّل تا آخر حادثه عاشورا به یک معنی نصف روز بوده، به یک معنی دو شبانه روز بوده [است]… شما ببینید این نصف روز حادثه چه قدر در تاریخ ما برکت کرده و تا امروز هم زنده و الهام بخش است… در تاریخ تشیع، بلکه در تاریخ انقلاب های ضدظلم در اسلام ـ ولو از طرف غیر شیعیان ـ حادثه کربلا به صورت درخشان و نمایان اثربخش بوده… من هیچ حادثه ای را در تاریخ نمی شناسم که با فداکاری آن نصف روز قابل مقایسه باشد.

فلسفه قیام امام حسین علیه السلام :

در زیارتی از زیارت های امام حسین علیه السلام که در روز اربعین خوانده می شود جمله ای بسیار پر معنی وجود دارد و آن این است: «و بَذَلَ مُهجَتَهُ فیک لِیَسْتَفیدَ عِبادَکَ مِنْ الجَهالَة». فلسفه فداکاری حسین بن علی علیه السلام در این جمله گنجانده شده است. زائر [امام حسین علیه السلام ] به خدای متعال عرض می کند که این بنده تو، این حسین تو، خون خود را نثار کرد تا مردم را از جهالت نجات بدهد و [از] «حیْرةُ الضَّلالَةِ»؛ [هم چنین تلاش کرد] مردم را از سرگردانی و حیرتی که در گم راهی است نجات بدهد…

نتیجه تفکر در مسئله عاشورا:

هرچه درباره مسئله عاشورا و قیام حسینی بیشتر فکر کنیم باز هم این قضیه در ابعاد مختلف دارای کشش و گنجایش اندیشیدن و بیان کردن است. هرچه بیشتر درباره این قیام عظیم فکر کنیم، ممکن است حقایق تازه ای بیابیم…

اثر عزاداری های سنتی:

این عزاداری های سنتی مردم را به دین نزدیک می کند.

معنویت امام حسین علیه السلام:

شخصیت درخشان و بزرگوار امام حسین علیه‌السّلام دو وجهه دارد: یک وجهه، همان وجهه‌ى جهاد و شهادت و توفانى است که در تاریخ به راه انداخته و همچنان هم این توفان با همه‌ى برکاتى که دارد، برپا خواهد بود؛ که شما با آن آشنا هستید. یک بعد دیگر، بعد معنوى و عرفانى است که بخصوص در دعاى عرفه به شکل عجیبى نمایان است. ما مثل دعاى عرفه کمتر دعایى را داریم که سوز و گداز و نظم عجیب و توسّل به ذیل عنایت حضرت حق متعال بر فانى دیدن خود در مقابل ذات مقدّس ربوبى در آن باشد؛ دعاى خیلى عجیبى است.
دعاى دیگرى مربوط به روز عرفه در صحیفه‌ى سجادیه هست، که از فرزند این بزرگوار است. من یک وقت این دو دعا را با هم مقایسه مى‌کردم؛ اوّل دعاى امام حسین را مى‌خواندم، بعد دعاى صحیفه‌ى سجّادیه را. مکرّر به نظر من این طور رسیده است که دعاى حضرت سجّاد، مثل شرح دعاى عرفه است. آن، متن است؛ این، شرح است. آن، اصل است؛ این، فرع است. دعاى عرفه، دعاى عجیبى است. شما عین همین روحیه را در خطابى که حضرت در مجمع بزرگان زمان خود – بزرگان اسلام و بازماندگان تابعین و امثال اینها – در منى ایراد کردند، مشاهده مى‌کنید. ظاهراً هم متعلّق به همان سال آخر یا سال دیگرى است – من الان درست در ذهنم نیست – که آن هم در تاریخ و در کتب حدیث ثبت است.

به قضیه‌ى عاشورا و کربلا برمى‌گردیم. مى‌بینیم این‌جا هم با این‌که میدان حماسه و جنگ است، اما از لحظه‌ى اوّل تا لحظه‌ى آخرى که نقل شده است که حضرت صورت مبارکش را روى خاکهاى گرم کربلا گذاشت و عرض کرد: «الهى رضاً بقضائک و تسلیماً لأمرک»، با ذکر و تضرع و یاد و توسّل همراه است. از وقت خروج از مکه که فرمود: «من کان فینا باذلاً مهجته موطناً على لقاءاللَّه نفسه فلیرحل معنا»، با دعا و توسل و وعده‌ى لقاى الهى و همان روحیه‌ى دعاى عرفه شروع مى‌شود، تا گودال قتلگاه و «رضاً بقضائکِ» لحظه‌ى آخر. یعنى خود ماجراى عاشورا هم یک ماجراى عرفانى است. جنگ است، کشتن و کشته شدن است، حماسه است – و حماسه‌هاى عاشورا، فصل فوق‌العاده درخشانى است – اما وقتى شما به بافت اصلى این حادثه‌ى حماسى نگاه مى‌کنید، مى‌بینید که عرفان هست، معنویّت هست، تضرّع و روح دعاى عرفه هست. پس، آن وجه دیگر شخصیت امام حسین علیه‌السّلام هم باید به عظمت این وجه جهاد و شهادت و با همان اوج و عروج، مورد توجه قرار گیرد. …
بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با گروه کثیرى از پاسداران سپاه پاسداران انقلاب اسلامى به مناسبت روز پاسدار ۱۳/۰۹/۱۳۷۶

سه صفت برجسته از ابعاد وجودی اباعبداللَّه علیه‌السّلام:

برجستگى وجود اباعبداللَّه علیه‌السّلام داراى ابعاد است که هر کدام از این ابعاد هم بحث و توضیح و تبیین فراوانى به دنبال دارد؛ ولى اگر دو، سه صفت برجسته را در میان همه‌ى این برجستگیها اسم بیاوریم، یکى از آنها «اخلاص» است؛ یعنى رعایت کردن وظیفه‌ى خدایى و دخالت ندادن منافع شخصى و گروهى و انگیزه‌هاى مادّى در کار. صفت برجسته‌ى دیگر «اعتماد به خدا»ست. ظواهر حکم مى‌کرد که این شعله در صحراى کربلا خاموش خواهد شد. چطور این را «فرزدقِ» شاعر مى‌دید؛ اما امام حسین علیه‌السّلام نمى‌دید؟! نصیحت کنندگانى که از کوفه مى‌آمدند، مى‌دیدند؛ اما حسین‌بن‌على علیه‌السّلام که عین اللَّه بود، نمى‌دید و نمى‌فهمید؟! ظواهر همین بود؛ ولى اعتماد به خدا حکم مى‌کرد که على‌رغم این ظواهر، یقین کند که حرف حق و سخن درست او غالب خواهد شد. اصل قضیه هم این است که نیّت و هدف انسان تحقّق پیدا کند. اگر هدف تحقّق پیدا کرد، براى انسانِ با اخلاص، شخصِ خود او که مهم نیست.
یکى از بزرگان اهل سلوک و معرفت را دیدم در نامه‌اى نوشته است که اگر فرض کنیم – به فرض محال – همه‌ى کارهایى که نبىّ‌مکرّم اسلام صلّى‌اللَّه‌علیه‌وآله‌وسلّم انجام داد و هدفِ او بود که آنها را انجام دهد، انجام مى‌گرفت، منتها به نام یک کس دیگر، آیا در آن صورت پیامبر اسلام ناراضى بود؟ آیا مى‌گفت که چون به نام دیگرى است، نخواهم کرد؟ آیا این‌گونه بود؟ یا نه؛ هدف این است که آن کارها انجام گیرد؛ به نام چه کسى انجام گیرد، مهم نیست. پس، هدف مهمّ است. «شخص» و «من» و «خود» براى انسانِ با اخلاص اهمیتى ندارد. اخلاص را دارد، اعتماد به خدا را هم دارد. مى‌داند که خداى متعال حتماً این هدف را غالب خواهد کرد؛ چون فرموده است: «و انّ جندنا لهم الغالبون» خیلى از این جنودى که غالبند، در میدان جهاد به خاک شهادت مى‌افتند و از بین مى‌روند؛ لیکن فرموده است: «و انّ جندنا لهم الغالبون»؛ درعین‌حال غلبه با آنهاست.
خصوصیت سوم، شناختن «موقع» است. امام حسین علیه‌السّلام در فهم «موقع» اشتباه نکرد. در قبل از حادثه‌ى کربلا، ده‌سال امامت و مسؤولیت با او بود. آن حضرت در مدینه مشغول کارهاى دیگرى بود و کار کربلایى نمى‌کرد؛ اما به مجرّد این‌که فرصت به او اجازه داد که آن کار مهم را انجام دهد، فرصت را شناخت و آن را چسبید؛ موقع را شناخت و آن را از دست نداد. این سه خصوصیت، تعیین کننده است. در تمام ادوار نیز همین‌طور است؛ در انقلاب نیز همین‌گونه بود. امام ما هم که مى‌بینید این‌قدر خداى متعال او را به مقام رفیع رساند – و رفعناه مکانا علیّا- و على‌رغم همه‌ى عوامل در سرتاسر دنیاى مادّیت و استکبار که مى‌خواستند او را محو کنند، به فراموشى دهند و کوچک کنند، او را حفظ و بزرگ کرد و ماندگار و جاودان نمود، علّت همین بود که این سه خصوصیت را داشت: اوّلاً با اخلاص بود و براى خود چیزى نمى‌خواست؛ ثانیاً به خداى خود اعتماد داشت و مى‌دانست که کار و هدف، تحقّق پیدا خواهد کرد – به بندگان خدا هم اعتماد داشت – ثالثاً زمان و «موقع» را از دست نداد. در لحظه‌ى لازم، اقدام لازم، صحبت لازم، اشاره‌ى لازم و حرکت لازم را کرد.
بیانات مقام معظم رهبری در دیدار گروه کثیرى از پاسداران و بسیجیان به مناسبت میلاد امام حسین(ع) و روز پاسدار ۰۲/۰۹/۱۳۷۷

صبر امام حسین علیه السلام، نجات اسلام:
صبر امام حسین علیه‌الصّلاةوالسّلام، اسلام را در طول تاریخ تا امروز بیمه کرده است. واقعاً اگر امام حسین علیه‌الصّلاةوالسّلام آن صبر تاریخى را در کربلا و قُبیل کربلا و مقدّماتِ حادثه‌ى عاشورا نمى‌کردند، بلاشک با گذشت یک قرن، حتّى از نام اسلام هم اثرى نمى‌ماند. اما امام حسین علیه‌الصّلاةوالسّلام به برکت صبر، دین را زنده کردند؛ این صبرِ آسانى نبود. صبر فقط این نیست که انسان را زیر شکنجه بیندازند یا فرزندان انسان را جلوِ انسان شکنجه کنند یا بکشند و انسان ایستادگى کند – البته این مرحله‌ى مهمى از صبر است – اما از این مهمتر این است که انسان را با وسوسه‌ها و اظهاراتى که على‌الظّاهر ممکن است در نظر بعضى منطقى بیاید، از ادامه‌ى این راه باز بدارند؛ همان کارى که با امام حسین علیه‌الصّلاةوالسّلام مى‌کردند: آقا! شما کجا مى‌روید؟ خود را در معرض خطر قرار مى‌دهید؛ خانواده خود را در معرض خطر قرار مى‌دهید؛ دشمن را جرى مى‌کنید؛ دست آنها را به خون خود باز مى‌کنید. هر کس رسید، خواست امام حسین علیه‌الصّلاةوالسّلام را در مقابل این محذور اخلاقى قرار دهد که شما با این اقدام خود، جان عدّه‌اى را به خطر مى‌اندازید و دشمن را مسلّطتر مى‌کنید و اینها را وادار مى‌کنید تا به خون شما دست بیالایند. این یک نقطه‌ى خیلى مهم و تردیدآور است. این یک جنگ روشن و واضح نیست که آدم بگوید من مى‌روم تا کشته شوم؛ نه، این محاذیر دنبالش هست. ممکن بود براى امام حسین علیه‌الصّلاةوالسّلام این معنا مطرح باشد یا مطرح کنند که آقا! شما اگر کشته شوید، شیعیان شما را در کوفه قتل عام مى‌کنند و پدر همه را در مى‌آورند؛ شما باید زنده بمانید و ملجأ باشید. شما پسر پیغمبرید؛ با حفظ حیات خود، جان عدّه‌اى را حفظ کنید. در مورد امام رضوان‌اللَّه علیه عیناً همین معنا تکرار شد.


ارسال شده در تاریخ : پنج شنبه 8 آبان 1393برچسب:, :: 23:30 :: توسط : محمد رضا بوربور شیرازی

شهادت جان سوز دین را خدمت شما مردم عزیز و ایت الله خامنه ای تسلیت می گوییم و امیدواریم در عزای عمومی شرکت فرمایئید


ارسال شده در تاریخ : چهار شنبه 30 مهر 1393برچسب:, :: 21:17 :: توسط : محمد رضا بوربور شیرازی

 مراسم تشییع پیکر آیت‌الله عمید زنجانی با حضور دانشگاهیان تهران و مسئولان لشگری و کشوری در مسجد دانشگاه تهران آغاز شد.

مراسم تشییع پیکر آیت‌الله عباسعلی عمید زنجانی از ساعت ۸ صبح امروز با حضور مسئولان کشوری و لشگری در مسجد دانشگاه تهزان آغاز شد.

به گزارش فارس، در این مراسم آیت‌الله مهدوی کنی رئیس مجلس خبرگان رهبری، حجت‌الاسلام مصطفی پورمحمدی رئیس سازمان بازرسی کل کشور، آیت‌الله عباس کعبی عضو مجلس خبرگان رهبری، حجت الاسلام رئیسی معاون اول قوه قضائیه، فرهاد رهبر رئیس دانشگاه تهران و مرتضی تمدن استاندار تهران، محمد هاشمی رفسنجانی و غلامرضا خواجه سروی، معاون فرهنگی و اجتماعی وزالرت علوم، تحقیقات و فناوری حضور دارند.

همچنین خیل کثیری از اساتید و دانشجویان دانشگاه تهران نیز در مراسم تشییع پیکر این استاد گرانقدر حضور یافته‌اند.

قرار است پس از مراسم تشییع پیکر آیت‌الله عمید زنجانی در قم به خاک سپرده شود.


ارسال شده در تاریخ : چهار شنبه 30 مهر 1393برچسب:, :: 21:16 :: توسط : محمد رضا بوربور شیرازی

 

1410770881642_Leader.ir-2.jpg

 

حضرت آیت الله خامنه‌ای صبح دوشنبه پس از پایان دوران بستری و ترخیص از بیمارستان بیاناتی درباره همکاری ایران با آمریکا برای مبارزه با داعش داشتند که در رسانه‌های خارجی بازتاب گسترده‌ای داشته است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، خبرگزاری رویترز با اشاره به بیانات روز دوشنبه رهبر معظم انقلاب در مورد تشکیل یک ائتلاف بین‌المللی علیه داعش گزارش داد؛ ایران تلاش‌های آمریکا برای مقابله با داعش در عراق و سوریه را جهت‌دار می‌داند. رهبر ایران پس از مرخصی از بیمارستان گفت، اظهارات اخیر مقامات آمریکایی برای تشکیل یک ائتلاف بین‌المللی به منظور مبارزه با داعش پوچ، توخالی و جهت‌دار است و تناقضات آن‌ها در عمل و اظهارات‌شان نشان دهنده این حقیقت است.

رویترز در ادامه به بخش دیگری از اظهارات حضرت آیت‌الله خامنه‌ای پرداخت و نوشت: رهبر ایران می‌گوید که درخواست آمریکا برای همکاری با اقداماتش علیه داعش را رد کرده است.

هم‌چنین خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارشی ضمن پوشش بیانات روز دوشنبه رهبر معظم انقلاب اعلام کرد: ایران درخواست آمریکا برای پیوستن به ائتلاف بین‌المللی جهت مبارزه با داعش را به دلیل "نیت‌های کثیف" واشنگتن رد کرده است.

این خبرگزاری در ادامه یادآور شد: رهبر ایران می‌گوید که درخواست آمریکایی‌ها را پیش از آنکه مقامات این کشور به طور علنی با نقش ایران در این ائتلاف مخالفت کنند رد کرده است.

آیت الله خامنه‌ای هم‌چنین در سخنانش تاکید کرد که ایران افتخار می‌کند جزیی از این ائتلاف جهانی که آمریکا آن را رهبری می‌کند نباشد.

به گزارش آسوشیتدپرس، مقامات آمریکایی پس از این که فرانسه اعلام کرد مایل است از ایران برای شرکت در کنفرانس بین‌المللی چگونگی مبارزه با داعش دعوت کند با حضور ایران مخالفت کردند.

وزیر امور خارجه آمریکا، ایران را به حمایت از گروه‌های تروریستی متهم کرد و گفت که حضور این کشور در کنفرانس پاریس مناسب نیست.

شبکه‌ی خبری العربیه‌ نیز با پوشش کامل بیانات حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در روز دوشنبه گزارش داد: ایران با درخواست آمریکا برای همکاری با این کشور علیه نیروهای داعش در عراق و سوریه مخالفت کرده است.

رهبر ایران در این باره گفت: آمریکا از همان ابتدا توسط سفیرش در عراق خواستار همکاری ایران برای مقابله با داعش شد اما من با آن مخالفت کردم چون آن‌ها دست‌های آلوده‌ای دارند.

این شبکه‌ی خبری با اشاره به این که رهبر معظم انقلاب در مورد مسائل مربوط به کشور آخرین حرف را می‌زنند افزود: رهبر ایران می‌گوید که وزیر امور خارجه آمریکا به طور شخصی از محمد جواد ظریف، همتای ایرانی‌اش درخواست همکاری کرده که با مخالفت روبه‌رو شده است.

آیت‌الله خامنه‌ای که به منظور عمل جراحی به مدت یک هفته در بیمارستان بستری بود پس از مرخصی‌اش در گفت‌وگو با خبرنگاران، واشنگتن را به تلاش برای تبدیل کردن عراق و سوریه به کشوری مشابه پاکستان متهم کرد تا بتواند هر جا که خواست دست به بمباران بزند.

به گزارش شبکه العربیه، آمریکا در روزهای اخیر از کشور منطقه و جامعه بین‌الملل برای مقابله با نیروهای داعش که بخش‌های زیادی را در عراق و سوریه به تصرف خود درآوردند درخواست کمک کرده است. هم اکنون بیش از 30 کشور جهان در پاریس گرد هم جمع شدند تا راه‌های مقابله با این گروه تروریستی را مورد بررسی قرار دهند.

هم‌چنین شبکه خبری اسکای‌نیوز در خبری با عنوان "خامنه‌ای: همکاری علیه گروه دولت اسلامی (داعش) را رد کردیم" نوشت: رهبری ایران اعلام کرد که کشورش با درخواست آمریکا برای همکاری در مبارزه با گروه داعش را رد کرده است.

وی گفت که از همان روزهای اول حمله این افراد تندرو، آمریکا به واسطه سفیرش در عراق همکاری علیه داعش را خواستار شد که این مساله را رد کردیم چرا که دست‌های آن‌ها به خون آلوده است.

سی. ان.ان عربی هم با خبری با عنوان آیت الله خامنه‌ای کمک به واشنگتن برای نابودی داعش را رد کرد آورده است:‌ رهبری معظم ایران امروز دوشنبه از مخالفت ایران با درخواست آمریکا برای همکاری علیه دولت اسلامی پرده برداشت و گفت که هدف آمریکا حضور نظامی در منطقه است و تشکیل ائتلاف برای مقابله با داعش نیز در راستای خدمت به منافعش است.

روزنامه الیوم السابع نیز در خبری با این عنوان که رهبر ایران اظهارات آمریکایی‌ها در خصوص تشکیل ائتلاف برای مقابله با داعش را پوچ توصیف کرد، به سخنان امروز ایشان دراین‌باره اشاره کرد.

سایت قرطاس هم به نقل از مقام معظم رهبری نوشت که هدف دولت آمریکا از مبارزه با داعش حضور نظامی در منطقه است.

این سایت به نقل از سخنان ایشان افزود: آن چه در عراق درباره حمله به داعش انجام شد، اقدامی از سوی آمریکایی‌ها نبود بلکه این کار به لطف ارتش و گروه‌های عراقی انجام شد.

سایت ایلاف نیز در تیتری با عنوان"چون پوچ و هدفش حضور نظامی در منطقه بود، با ائتلاف آمریکا علیه داعش مخالفت کردیم" نوشت: رهبری ایران بعد از خروج از بیمارستان، اظهارات مسوولان آمریکایی درباره تشکیل ائتلاف بین‌المللی تحت عنوان مبارزه با تروریسم را پوچ، توخالی و جهت‌دار خواند.

وی تاکید کرد که ایران با درخواست آمریکا برای همکاری با آن علیه گروه تروریستی داعش مخالفت کرده است چرا که هدف آمریکا از پروژه مبارزه با داعش، حضور نظامی در منطقه است.

رهبری ایران تصریح کرد که مدارکی وجود دارد که کذب بودن و تناقض در ادعاها، مواضع و رفتار مسوولان آمریکایی را اثبات می‌کند.

به گزارش ایسنا، رهبر انقلاب اسلامی، اظهارات مقامات آمریکایی در خصوص مبارزه با داعش را پوچ، توخالی و جهت‌دار خواندند و با اشاره به سخنان وزیر امور خارجه و سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا که به‌صراحت اعلام کردند از ایران برای مبارزه با داعش دعوت نخواهند کرد، افزودند: این که آمریکا از ایران برای حضور در یک کار خلاف و غلط دسته جمعی مایوس می‌شود، مایه‌ی افتخار ما است و افتخاری بالاتر از این، برای خود نمی‌دانیم.

حضرت آیت الله خامنه‌ای، سپس به منظور نشان دادن دروغ‌گویی آمریکایی‌ها برای مبارزه با داعش، جزئیاتی را از پشت پرده این ماجرا بیان کردند.

ایشان گفتند: در همان روزهای سخت حمله داعش به عراق، سفیر آمریکا در عراق طی درخواستی از سفیر ما در عراق می‌خواهد که ایران و آمریکا جلسه‌ای برای مذاکره و هماهنگی در خصوص داعش داشته باشند.

رهبر انقلاب اسلامی گفتند: سفیر ما در عراق، این موضوع را به داخل کشور منعکس کرد که برخی مسئولان هم با این جلسه مخالفتی نداشتند اما من مخالفت کردم و گفتم، در این قضیه ما با آمریکایی‌ها همراهی نمی‌کنیم زیرا آنها نیت و دست آلوده‌ای دارند و چگونه امکان دارد که در چنین شرایطی ما با آمریکایی‌ها همکاری کنیم.

حضرت آیت الله خامنه‌ای با اشاره به سخنان چند روز پیش وزیر امور خارجه آمریکا و اعلام این موضوع که ما از ایران برای ائتلاف بر ضد داعش دعوت نمی‌کنیم، خاطرنشان کردند: همین وزیر امور خارجه آمریکا، شخصاً به آقای دکتر ظریف درخواست داده بود که بیایید در قضیه داعش با ما همکاری کنید اما دکتر ظریف درخواست او را رد کرده بود.

ایشان افزودند: حتی معاون وزیر امور خارجه آمریکا هم که یک زن است و همه او را می‌شناسند، در مذاکرات با آقای عراقچی، بار دیگر این درخواست را تکرار کرد اما آقای عراقچی نیز درخواست وی را رد کرد.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به مخالفت صریح جمهوری اسلامی ایران برای همکاری با آمریکا در خصوص مبارزه با داعش، گفتند: اکنون آنها به دروغ می‌گویند که ما ایران را در ائتلاف شرکت نخواهیم داد در حالی که ایران از ابتدا مخالفت خود را با حضور در چنین ائتلافی اعلام کرده بود.

حضرت آیت الله خامنه‌ای تاکید کردند: آمریکایی‌ها قبلاً نیز با سر و صدای فراوان و با حضور چندین کشور، یک ائتلاف بر ضد سوریه تشکیل دادند اما هیچ غلطی نتوانستند بکنند و در مورد عراق نیز وضعیت به همین‌گونه خواهد بود.

ایشان با تاکید بر اینکه آمریکایی‌ها قصد اقدام جدی بر ضد داعش ندارند، افزودند: خود آمریکایی‌ها و حتی خود داعشی‌ها به خوبی می‌دانند حرکتی که در عراق، کمر داعش را شکست، اقدام آمریکا نبود، بلکه اقدام نیروهای مردمی و ارتش عراق بود که مبارزه با داعش را به خوبی فرا گرفته بودند و ضربات جدی به آن وارد کردند.

رهبر انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه ضربات نیروهای مردمی و ارتش عراق به داعش ادامه خواهد داشت، خاطرنشان کردند: واقعیت آن است که آمریکایی‌ها به دنبال بهانه‌ای هستند تا همان کاری را که در پاکستان انجام می‌دهند و با وجود دولت مستقر و ارتش قوی، بدون اجازه وارد خاک این کشور می‌شوند و نقاط مختلف را بمباران می‌کنند در عراق و سوریه انجام دهند.

ایشان تاکید کردند: آمریکایی‌ها بدانند که اگر چنین کاری را انجام دهند، همان مشکلاتی که در ده سال گذشته بر سر راهشان در عراق به وجود آمد، بار دیگر به وجود خواهد آمد.


ارسال شده در تاریخ : دو شنبه 21 مهر 1393برچسب:, :: 12:45 :: توسط : محمد رضا بوربور شیرازی

 رهبر معظم انقلاب پس از گذراندن دوره درمان و کسب سلامتی کامل، صبح امروز از بیمارستان مرخص شدند.

صراط: حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی، ساعتی قبل و پس از گذشت یک هفته از انجام عمل جراحی، از بیمارستان مرخص شدند.

رهبر انقلاب در هنگام ترخیص، در مصاحبه‌ای، از اظهار لطف و محبت آحاد ملت عزیز ایران و همچنین شخصیتها و مسئولان محترم و نیز از از زحمات کادر پزشکی و درمانی بیمارستان، صمیمانه تشکر و قدردانی کردند.

ایشان همچنین در بخش دیگری از این مصاحبه، نکات مهمی در خصوص مسائل منطقه و دخالتهای امریکا بیان کردند. حضرت آیت الله خامنه‌ای اظهارات مقامات امریکایی در خصوص تشکیل ائتلافی تحت عنوان مبارزه با داعش را پوچ، تو خالی و جهت‌دار خواندند و با بیان شواهدی از کذب بودن و تناقض ادعاها و مواضع و رفتار مقامات امریکایی، در خصوص مسئله دعوت از ایران به این ائتلاف تأکید کردند: حرکتی که در عراق انجام شد و کمر داعش را شکست، کار امریکاییها نبود، بلکه کار مردم، ارتش و نیروهای مردمی عراق بود و خود امریکاییها و داعش نیز این واقعیت را می‌دانند.

 مشروح بیانات مهم رهبر انقلاب در این مصاحبه متعاقباً منتشر خواهد شد.

ارسال شده در تاریخ : دو شنبه 21 مهر 1393برچسب:, :: 12:42 :: توسط : محمد رضا بوربور شیرازی

 خبرنگار: سلام علیکم.
سلام علیکم و رحمةالله.
خبرنگار: حضرت آقا! به محضرتان عرض ادب و احترام دارم.
زنده باشید.

خبرنگار: خدا را شکر که پس از یک هفته از عمل جرّاحى، حضرتعالى امروز در حال ترک بیمارستان هستید. مردم علاقه‌مند ما و ملّتهاى مسلمان و علاقه‌مند حضرتعالى در سراسر جهان، مشتاقند در مورد وضعیّت جسمانى حضرتعالى و آخرین لحظاتى که در بیمارستان بودید بشنوند.
بسم‌الله‌الرّحمن‌الرّحیم. بحمدالله دوره‌ى عمل جرّاحى و مقدّمات و دنباله‌هاى آن به بهترین وجهى انجام گرفت؛ من الان على‌الظّاهر با سلامت کامل دارم به منزل برمیگردم. جسم سالم است ولیکن دل و روح، سنگین‌بارِ از حجم عظیم محبّتها و ملاطفتها و تلطّفهایى که در این مدّت نسبت به من صورت گرفت؛ یعنى حقیقتاً دوش انسان سنگین‌بار میشود از این همه محبّتى که مردم - قشرهاى مختلف - به ما اظهار کردند و ابراز کردند؛ و روزى نبود که صدها، هزارها پیام محبّت، مثل قطرات باران حیات‌بخشى که هر دل مرده‌اى را و هر زمین خشکیده‌اى را با طراوت میکند از طرف مردم بر دل و جان این حقیر نازل نشود؛ علماى محترم، مراجع محترم، شخصیّت‌ها، مدیران برجسته‌ى کشور و آحاد مردم از قشرهاى مختلف. به‌قدرى نسبت به من اظهار محبّت انجام گرفته که من واقعاً خودم را شرمنده مى‌یابم در مقابل این‌همه لطفى که به من در این مدّت انجام گرفت. علاوه‌ى بر مردم کشورمان، از سوى ملّتهاى دیگر - که من همیشه تأکید کرده‌ام که ملّت ایران یک عمق راهبردى‌اى دارد که اختصاصىِ او است و هیچ کشورى را و هیچ نظامى را ما سراغ نداریم که در خارج از مرزهاى خودش این‌همه ریشه‌هاى لطف و محبّت و پیوند عاطفى و پیوند اعتقادى و ایمانى، آنها را به‌هم وصل بکند، [ ولى‌] ما این را داریم - هم در این چند روز این را مشاهده کرده‌ایم. به‌هرحال بله، جسماً سالمم، روحاً هم بحمدالله بانشاطم، امّا شرمنده‌ى این‌همه محبّت و لطفى هستم که نسبت به این حقیر در طول این یک هفته از جوانب مختلف و از گروه‌هاى مختلف - از سیاسیّون، از اصناف و قشرهاى مختلف مردم، از هنرمند و ورزشکار؛ همینهایى که حالا دیده شد و چندین برابر این، که دیده نشد - به من لطف کردند یا نوشتند یا در وسائل الکترونیک پخش کردند و اظهار محبّت کردند. امیدواریم ان‌شاءالله خداى متعال به همه‌ى آنها جزاى خیر بدهد.

و امّا مسئله‌ى پزشکى و کار پزشکى؛ یک مقوله این است که من از این پزشکان و دست‌اندرکاران درمانى تشکّر کنم؛ خب، این یک وظیفه‌ى حتمى و قطعى است؛ کار را واقعاً عالى انجام دادند؛ لکن بالاتر از تشکّر این است که من به این دکترهاى خودمان افتخار کردم. من افتخار میکنم که ایران عزیز ما از لحاظ سطح پزشکى و توانایى‌هاى پزشکى در سطحى قرار دارد که جاى آن دارد که ملّت ما به وجود این تعداد پزشک، چه جرّاح، چه پزشکهاى داخلى، چه انواع و اقسام کسانى که خدمات پزشکى انجام میدهند، چه پرستاران، واقعاً افتخار کند که ما الحمدلله این ثروت عظیم را در اختیار داریم؛ ثروت عظیم نیروى انسانى در یکى از اساسى‌ترین و حیاتى‌ترین بخشهایى که براى زندگى انسان و یک جامعه مهم است یعنى بخش سلامت و بهداشت. من میبینم که چقدر اینها احساس تکلیف دارند و احساس وظیفه دارند؛ و چقدر دانشمندند و چقدر در کار خودشان ماهرند؛ که خب این را من میدانستم یعنى من همیشه نگاهم به این جامعه‌ى پزشکى و جامعه‌ى درمان‌کننده همین‌جور نگاهى بوده؛ امّا وقتى انسان خودش زیرِ دست اینها قرار میگیرد و نحوه‌ى کار اینها را میبیند، آن «علم‌الیقین» تبدیل میشود به «عین‌الیقین»؛ انسان به‌طور محسوس حس میکند که ما واقعاً چه ثروت عظیمى از وجود این پزشکان عزیزمان داریم. و امیدواریم که ان‌شاءالله خداى متعال به همه‌شان اجر بدهد.

 البتّه گفتم بحث تشکّر کردنِ ما هم از اینها که با این دو سه کلمه تشکّر تمام نمیشود؛ من به آقاى دکتر مرندى(۱) گفتم که این تکلیف را من از شما میخواهم - که ایشان خب زحمت کشیدند، مسئولیّت هیئت پزشکى ما را بر عهده گرفتند، مثل همیشه که محبّت دارند - و هم ایشان، هم آقای دکتر سجادی، اینها بایستى در واقع از طرف من هرجور که میدانند و با هر زبانى که میدانند، از این عزیزان تشکّر کنند.

 و امّا یک مطلبى هم خارج از مسئله‌ى بیمارستان و بیمارى و محیط بیمارستان عرض بکنم و آن اینکه من این چند روزه - این دوسه روز آخر - تفریحى داشتم و آن تفریح عبارت از این بود که گوش میکردم به حرفهاى آمریکایى‌ها در زمینه‌ى داعش و مبارزه‌ى با داعش و حرفهایى که میزنند؛ حرفهاى پوچ و توخالى و جهت‌دار. از جمله‌ى آن چیزهایى که براى من واقعاً مایه‌ى تفریح بود، این بود که دیدم، هم وزیر خارجه‌ى آمریکا، هم آن دختر - سخنگویشان که مى‌آید وامى‌ایستد آنجا حرف میزند -(۲) صریحاً گفتند که ما از ایران براى ائتلاف علیه داعش دعوت نمیکنیم! اوّلاً چه افتخارى بالاتر از این براى ما که آمریکا در یک کار دسته‌جمعى، در یک کار خلافِ غلطى که دارند انجام میدهند، از ما مأیوس باشد و نخواهد که ما باشیم؛ این براى ما مایه‌ى افتخار است، مایه‌ى تأسّف نیست. ثانیاً دیدم همه‌شان دروغ میگویند؛ براى اینکه همان روزهاى اوّلى که مسئله‌ى داعش در عراق پیش آمد، آمریکایى‌ها به‌وسیله‌ى سفیرشان،(۳) از سفیر ما در عراق،(۴) درخواست کردند که بیایید بنشینیم درباره داعش با هم هماهنگى کنیم. سفیر ما این را منعکس کرد؛ بعضى از مسئولین ما هم حرفى نداشتند، من مخالفت کردم؛ گفتم در این قضیّه، ما بخصوص با آمریکا همراهى نمیکنیم؛ چون اینها خودشان دستشان آلوده است؛ در این قضیّه ما چطور بیاییم با کسانى که دستشان آلوده است و نیّتشان آلوده است همکارى کنیم؟ بعد از آن هم همین آقاى وزیرخارجه‌اى(۵) که این حرف را آمد جلوى چشم همه‌ى دنیا پشت دوربین گفت که «ما از ایران همکارى نمیخواهیم»، همین ایشان، شخصاً از آقاى دکتر ظریف(۶) درخواست کرده بود که بیایید ما در این قضیّه همکارى کنیم؛ دکتر ظریف رد کرد. معاون او هم - که او هم یک زنى است که مى‌بینید، مى‌شناسید -(۷) از آقاى عراقچى(۸) در مذاکراتش درخواست کرده بود که بیایید ما همکارى کنیم؛ اینها رد کردند. بعد از آنکه آنها رد کردند و ما صریحاً گفتیم با شما در این قضیّه همکارى نمیکنیم، حالا میگویند ما ایران را نمیخواهیم وارد کنیم!
 اینها قبل از این یک ائتلافى علیه سوریّه تشکیل دادند - با سروصداى فراوان در اطراف عالم؛ سى کشور، چهل کشور، پنجاه کشور را جمع کردند - هیچ غلطى نتوانستند بکنند در مورد سوریّه؛ در مورد عراق هم همین است. نمیخواهند هم کار جدّى‌اى  بکنند. آن حرکتى که علیه داعش انجام گرفت و کمر داعش را در عراق شکست، این کار آمریکایى‌ها نبود؛ خود آنها هم خوب میدانند، داعشى‌ها هم خوب میدانند، مردم عراق هم خوب میدانند؛ میدانند کار مردم عراق بود، کار ارتش عراق بود، کار نیروهاى مردمى‌اى بود که به‌خوبى یاد گرفته بودند چه‌جورى باید با داعش مبارزه کنند؛ و مبارزه کردند و تا اینجا ضربه‌هاى جدّى‌اى را وارد کردند، بعد از این هم ضربه را اینها وارد خواهند کرد؛ حالا خواهند دید. آمریکا با این کار، میخواهد بهانه‌اى پیدا کند که همچنان که در پاکستان با وجود دولت مستقر، با وجود ارتش قوى - ارتش پاکستان ارتش قوى‌اى است - بدون اجازه وارد پاکستان میشود و هرجا را دلش میخواهد بمباران میکند، میخواهد در عراق و سوریّه هم چنین کارى را انجام بدهد؛ بدانند که اگر چنانچه چنین اقدامى بکنند، همان مشکلاتى بر سر راهشان به‌وجود خواهد آمد که در این ده سال گذشته در قضیّه‌ى عراق برایشان به‌وجود آمد. غرض، تماشا کردن این قضایا براى ما یک تفریحى بود، آن هم روى تخت بیمارستان.

خبرنگار: خیلى متشکرم؛ قلب میلیون‌ها انسان پاک، بدرقه‌ى راه حضرتعالى و دعایشان همیشه همراهتان است.
زنده باشید.


ارسال شده در تاریخ : دو شنبه 21 مهر 1393برچسب:, :: 12:42 :: توسط : محمد رضا بوربور شیرازی

 به گزارش خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران؛ هر روز شاهد توليد حجم گسترده‌اي از اخبار و گزارشات مختلف و متنوع در خبرگزاري‌ها و پايگاه‌هاي خبري هستيم كه رصد تمام اين اخبار براي مخاطبان در گرو صرف وقت بالايي است و البته از حوصله آنها نيز خارج؛ براي تسهيل در مرور اين اخبار، تلاش داريم گزيده‌اي از اخبار سياسي در سال 92 را در قالب يك بسته خبري در اختيار مخاطبان قرار دهيم.

حضور فیلم انتخاباتی سعید جلیلی در جشنواره عمار!

یکی از اعضای مرکز مستندسازی "آرمان مدیا" از نمایش مستند انتخاباتی سعید جلیلی نامزد یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری همراه با پنج فیلم دیگر از تولیدات این مرکز در چهارمین جشنواره فیلم عمار خبر داد.

به گزارش پارسینه، فیلم مستند "مردم + 1" تلاش سعید جلیلی در مقام رئیس شورای امنیت ملی در پرونده هسته‌ای ایران و حضورش در میان مردم را به تصویر کشیده است. همچنین سفرهای او به استانبول و تلاش برای مذاکرات هسته ای نیز در این فیلم نشان داده شده است. این اثر به عنوان فیلم انتخاباتی سعید جلیلی در انتخابات یازدهمین دوره ریاست‌جمهوری به نمایش درآمد.

چهارمين دوره جشنواره مردمي فيلم عمار، دي ماه امسال بطور همزمان در تهران و نقاط مختلف کشور برگزار خواهد شد.

ماجرای دروغ بزرگ اوباما و جان کری


شبکه راشاتودی (RT) در برنامه خود به موضوع استفاده از سلاح شیمایی در سوریه و افشاگری سیمور هرش، خبرنگار معروف آمریکایی درباره دروغ‌گویی اوباما و وزیر خارجه‌اش پرداخت، مجری برنامه در ابتدا گفت که انگار همین دیروز بود که اوباما می‌خواست به خاطر عبور از خط قرمز، با موشک‌های کروز، دمشق را بزند.

به گزارش جام، تنها یک روز بعد از حمله شیمایی 21 آگوست که نزدیک به 150 سوری را به کام مرگ فرستاد، دولت آمریکا اطلاعاتی را منتشر کرده و مدعی شد، این حمله کار دولت سوریه بوده و باید با اقدامی مناسب پاسخ داده شود. باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا در یک سخنرانی برای مردم این کشور گفته بود: ما می‌دانیم که حکومت بشار اسد، رئیس‌جمهوری سوریه مسئول این حمله بوده است.

وی درباره دلیل واقعی کناره‌گیری اوباما از حمله نظامی به سوریه می‌گوید: من به شما می‌گویم آن‌ها این کار را به خاطر مخالفت مردم آمریکا انجام ندادند. آن‌ها این کار را انجام دادند چون هیچ گزینه دیگری نداشتند. به گفته آقای هرش، مقامات پنتاگون فهمیده بودند که این عملیات نظامی چه نتایج سنگینی را برای آمریکا به دنبال خواهد داشت و از سوی دیگر اوباما این واقعیت را که ارتش سوریه تنها نیرویی نبوده که به گاز سارین دسترسی داشته است، پنهان کرده بود. این در حالی است که جبهه النصره، گروه جهادی وابسته به القاعده، به مکانیزم تولید سارین دست یافته بوده و قادر به تولید آن بوده است.

برای دیدن فیلم اینجا کلیک کنید.


معروف‌ترین مجسمه‌های ایران را چه کسی ساخته است؟

بیستم آذر ماه ‌روز درگذشت ابوالحسن صدیقی (شاگرد کمال‌الملک)، استاد هنر مجسمه‌سازی ایران است، وی پس از تبعید کمال‌الملک، برای ادامه‌ تحصیل به فرانسه رفت و به مدت چهار سال در مدرسه عالی ملی هنرهای زیبای پاریس زیر نظر آنژالبر به فراگیری و کسب تجربه در مجسمه‌سازی و حجاری مشغول شد و پس از بازگشت به ایران در دانشکده ریاست دپارتمان حجاری را بر عهده گرفت.

ایسنا
نوشت: مجسمه‌ "حکیم ابوالقاسم فردوسی" معروف‌ترین تندیسی است که توسط صدیقی در سال 1338 از جنس سنگ مرمر کارا و به ارتفاع سه متر ساخته شد و در میدانی به نام این شاعر در تهران نصب شده است. این تندیس در ۱۷ خرداد ۱۳۳۸ طی مراسمی توسط فریدون صدیقی، فرزند این مجسمه‌ساز، در میدان نصب شد و به گفته فرزند استاد پیکر کودکی که در پای فردوسی است را زال از شخصیت‌های شاهنامه خواند.

مجسمه برنزی "نادرشاه سوار بر اسب و سه تن از سربازان" او که بر سکویی مرتفع در مجاورت قبر نادر، تعبیه شده که از معروف‌ترین ساخته‌های ابوالحسن صدیقی است و این مجسمه در ایران طراحی شد اما در زمان اقامت وی در ایتالیا ساخته و سپس به مشهد منتقل شد. مجسمه "امیرکبیر" از جنس برنز و به ارتفاع سه متر و 10 سانتیمتر و وزن 450 کیلوگرم در سال 1356 به سفارش انجمن مفاخر ملی ایران در کشور ایتالیا ساخته شد و به دلیل همزمانی ساخت و آماده شدن آن با روزهای پیروزی انقلاب، انتقال آن به ایران 32 سال به تاخیر افتاد که در سال 89 وارد ایران شد.

مجسمه‌ "ابن‌سینا" به ارتفاع سه متر و 10 سانتیمتر و از جنس سنگ مرمر سفید ساخته شد که این مجسمه نزدیک به هشت دهه است که بر روی پایه‌ای در میدان بوعلی شهر همدان قرار دارد. مجسمه "خیام" در پارک لاله که مجسمه محبوب این استاد بود در سال 1351 به سفارش انجمن آثار ملی با سنگ مرمر کارارا در ایتالیا ساخته شد.

تندیس "یعقوب لیث صفاری سوار بر اسب" که در ورودی شهر دزفول قرار گرفته و در سال ۱۳۵۶ از جنس سنگ مرمر و به ارتفاع سه متر و یک دهم، ساخته شد. تندیس سعدی که از روی تصویر اخیر سعدی به قلم ابوالحسن صدیقی طرح و ترسیم شده که در شهر شیراز در میدانی بیرون دروازه اصفهان که به نام سعدی نامیده شده، نصب شده است.

خودروی عجیب یک هندی


تلاش ماندلا برای اینکه در زمان احمدی‌نژاد نمیرد!

"حمید رسایی" در رابطه با شایعه حضور خاتمی در مراسم نلسون ماندلا گفته: آقای خاتمی نشان داده که سابقه خوبی در سفرهای خارجی ندارد. روزنامه قانون این اظهارات "رسایی" را دستمایه مطلبی طنز قرار داده و نوشته: خب ... حالا که دستگاه‌های مختلف در حال مراقبت از خاتمی هستند تا مردم آفریقا او را به سزای اعمالش نرسانند، بیایید به جای اینکه هی از خودمان بپرسیم "حالا چی بپوشم؟" به این سوال پاسخ بدهیم که "چه کسی را بفرستیم به مراسم ماندلا که حمید رسایی راضی باشد؟"

نلسون ماندلا از آنجا که تعصب عجیبی روی نوامیسش داشت در طول مدتی که احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور ایران بود تمام توانش را معطوف به این کرده بود که نمیرد و همه شاهد بودند که مرحوم برای لبیک به دعوت حق هی امروز و فردا می‌کرد. تا اینکه بعد از انتخابات وقتی مطمئن شد دوره احمدی‌نژاد به پایان رسیده رو به نوامیس خود کرد و گفت: گامبینا، نامبینا و شهین جان! امروز با خیال راحت می‌توانم بمیرم و مطمئن باشم آن مردی که بغل می‌کرد، رفته و هیچ خطری شما را تهدید نمی‌کند.

خب، دیگه، من مردم! خداحافظ. ولی مرحوم سخت در اشتباه بود چون حمید رسایی احمدی‌نژاد را دوست دارد و به همین خاطر او امروز یکی از گزینه‌های ارسال به آفریقا جهت تسلای خاطر بازماندگان آن مرحوم است. لازم به ذکر است ما طنزنویسان نه تنها هیچ مشکلی با ارسال آقای احمدی‌نژاد به آفریقا نداریم، بلکه کما فی‌السابق از فرستادن ایشان به فضا هم استقبال می‌کنیم.

یکی از چهره‌های مورد اعتماد برای ارسال به آفریقا مدیرمسئول روزنامه کیهان است. اما از آنجا که خارج جایی است که آدم در آنجا یا از بیگانگان برای جاسوسی پول می‌گیرد یا با جرج سوروس دیدار می‌کند ایشان علاقه‌ای به سفرهای خارجی ندارد. اگر هم در مراسم شرکت کند احتمالا حاضران به علت ترس از افشای چهره واقعی و ضدامپریالیستی، ضد لیبرالیستی و ضد رفورمیستی ماندلا، شریعتمداری را با فریاد "حاج حسین دوستت داریم" به بیرون راهنمایی می‌کنند.

مهدی کوچک‌زاده از جمله افراد صلاحیت‌دار برای رفتن به مراسم ختم ماندلاست. فقط بنده خدا یه کم شدیداللحن است، بازماندگان ماندلا هم همه بالای 80 سن دارند. آقای کوچک‌زاده بخواهد به حالت شدیداللحن برای امتحان کردن میکروفن "یک دو سه" هم بگوید سه چهار نفر در جا از ترس سکته می‌کنند، بعد داستان می‌شود برایمان!

سعید جلیلی هم خوب است. از فرصت مراسم استفاده می‌کند و با آزاد کردن ظرفیت‌های خود به طور ناگهانی، سه چهار تا تحریم اساسی از همان مراسم ختم می‌گیرد و بار دیگر ثابت می‌کند که در دیپلماسی غیرممکن وجود ندارد! دکتر حسن عباسی مناسب نیست! به هرحال خوبیت ندارد مردم در مراسم ختم بخندند.

مهرداد بذرپاش هم خوب است. سخنرانی می‌کند و می‌گوید مرحوم ماندلا با توافق ژنو مخالف بود و همیشه می‌گفت: دیپلماسی فقط لبخند و فیس‌بوک بازی نیست. خدابیامرزد ایشان را، با هم خیلی اتفاق نظر داشتیم. اصلا جمله‌هایمان هم یکی بود! حالا من یه جمله‌ای به فارسی می‌گم که معنیش می‌شود ماندلا زنده است. همگی با من بگویید: مرگ بر آمریکا ... حضار در حالی که اشک می‌ریزند با مشت‌های گره کرده می‌گویند: مرگ بر آمریکا

هنرجوی آکادمی خواننده غرب‌نشین در مراسم خیریه تهران

بنیاد خیریه برکت، در برنامه نمایشه‌خوانی "ماه در آب" با حضور بازیگران و مهمانان سرشناس برگزار شد. علاوه بر بازیگرانی مانند علی سرابی، پروین قائم مقامی، هنگامه حمید زاده، ویدا جوان، هومن کیایی و ... که اجرای نقش‌های نمایشنامه را برعهده داشتند، مهمانان دیگری هم به تماشای این برنامه نشستند که از جمله آن‌ها می‌توان به نسرین ستوده، بهاره رهنما، نیوشا ضیغمی، آنا نعمتی، هاید حائری، شبنم مقدمی، مهشاد مخبری، رضا عمرانی و پژمان جمشیدی اشاره کرد.


به گزارش نواندیش، اما شاید نکته‌ جالب، امیرحسین هنرجوی سال قبل آکادمی گوگوش از شبکه‌ من ‌و تو باشد که در مراسم شب گذشته شرکت کرده بود و به همراه دیگران عکس یادگاری گرفت. این تصاویر اکنون در "کافه سینما" قابل مشاهده است.

فیلمی که خواب آل‌سعود را به کابوس بدل کرد

درحالی که یک سال از تولید فیلم "پادشاه شن‌ها" درباره زندگی "ملک عبدالعزیز" بنیانگذار پادشاهی سعودی می‌گذرد، اعتراض‌ اعضای این خاندان به پخش این فیلم در کشورهای مختلف همچنان ادامه دارد.

به گزارش جام به نقل از سایت العالم، طلال بن عبدالعزیز، فرزند بنیانگذار عربستان و برادر ناتنی شاه کنونی این کشور، گفت: ریاض به طور علنی با فیلم " پادشاه شن‌ها" که به زندگی ملک عبدالعزیز و تاریخ تاسیس عربستان می‌پردازد، مخالفت کرده و آن را توهین به شخصیت بنیانگذار آن می داند.

طلال بن عبدالعزیز پدر ولید بن طلال میلیاردر عربستان، به "نجدت انزور" کارگردان سوری به دلیل ساخت فیلم جدیدش درباره پدرش یعنی بنیانگذار عربستان، به شدت حمله و او را "کارگردان جهاد نکاح" توصیف کرد! طلال با صدور بیانیه‌ای در صفحه شخصی خود در توییتر با عنوان "ادامه سقوط  کارگردان جهاد نکاح" که حاکی از خشم وی از کارگردان سوری است، بیان داشت: هم اکنون در دمشق فیلم سینمایی با عنوان "پادشاه شن‌ها" به کارگردانی "نجدت انزور" در حال پخش است؛ این کارگردان پیش از این نیز با ساخت سریال جنجال‌برانگیز خود با عنوان "ما ملکت ایمانکم" از جمله اولین مبلغان جهاد نکاح بود!

وی با اشاره به کمک گرفتن از یک دوست مشترکش برای تماس با بشار اسد، رئیس‌جمهوری سوریه، برای جلوگیری از نمایش این فیلم در دمشق گفت: امیدوارم وی نیز در احترام به شاه عبدالعزیز، که مردم وفادار سوریه هیچگاه اقدامات نیکوکارانه و حمایت دایمی وی را فراموش نمی‌کنند، پاسخ مثبت بدهد!

برای دیدن فیلم اینجا کلیک کنید.


فردا/ خیابـان ناصـرخسرو در سال 1325



دعوت عربستان: "اتحادیه یا بیماری اوتیسم"


پایگاه شبکه تلویزیونی المنار لبنان در تحلیلی به قلم اسراءالفاس با عنوان "دعوت عربستان: اتحادیه یا بیماری اوتیسم (بیماری که انزوای اجتماعی به همراه دارد)" نوشت: آیا عربستان از بیماری اوتیسم رنج می‌برد... بیمار دچار اوتیسم ارتباط با دیگران را از دست می‌دهد و در خود فرو می‌رود و افت می‌کند و می‌بینیم که همان رفتارها و حرکات را تکرار می‌کند.

به گزارش صراط، اسراء الفاس نوشت: علائم این بیماری در سیاست عربستان به روشنی نمایان است. نصیحت‌ها و سفارش‌ها را نمی‌پذیرد یا گوش نمی‌کند و در حالی که همسایگانش در تماس با رقبا مهارت دارند؛ عربستان حتی قادر به ملاقات با همسایه‌اش را برای دست دادن نیست.

وی افزود: هر وقت عربستان احساس مشکل کرده است به ایده اتحادیه کشورهای عرب حوزه خلیج‌فارس متوسل شده است و توجیه این امر نیز همواره وجود دارد؛ یعنی تهدید منافع عربستان و خطری منطقه‌ای که عربستان فقط آن را از جانب ایران می‌داند. سخن از اتحاد کشورهای عرب خلیج فارس به دوران جنگ اول خلیج محدود نشد و در جریان حوادث بهار عربی تکرار شد و بعد از تشدید بحران بحرین با شدت مطرح گردید و امروز نیز بعد از توافق هسته‌ای ایران و قدرت‌های بزرگ به صحنه بازگشت.

امروز بار دیگر ایده تشکیل اتحادیه کشورهای عرب حوزه خلیج‌فارس در حاشیه اجلاس کنونی سران عرب در کویت مطرح شد اما واکنش غیرمنتظره عمان را به همراه داشت و این کشور تاکید کرد: ما مخالف با این اتحادیه هستیم.

اهدای جایزه حقوق بشر به یک ضدانقلاب با حمایت شیرین عبادی

مائده قادری از وکلای عناصر ضدانقلاب که ارتباط‌های پنهانی را از ابتدای شروع به کارش به عنوان وکیل با ضدانقلاب خارج‌نشین داشته است از سوی حامیان‌اش به عنوان یک چهره حامی حقوق بشر در ایران معرفی شد، وی فقط مدتی را وکیل مدافع چند عنصر ضدانقلاب در بند بوده است و هیچ‌گونه فعالیت به اصطلاح بشردوستانه دیگری نداشته است‌.


به گزارش انقلاب، طی مراسمی بی‌نام و نشان و نامشخص که فقط رسانه‌های ضدانقلاب آن پوشش خبری دادند، مائده قادری از وکلای فعالین ضدانقلاب که مدتی است از راه کردستان عراق از ایران فرار کرده است جایزه‌ای را تحت عنوان "بوخوم" که به شخصیت‌های به اصطلاح حامی حقوق بشر اهدا میشود دریافت کرد. رسانه‌های ضدانقلاب اعلام کرده است که با حمایت شیرین عبادی عنصر ضدانقلاب خارج نشین این جایزه به "مائده قادری" اهدا شده است.

پیش از این نیز نسرین ستوده وکیل عناصر ضد انقلاب دیگری با حمایت شیرین عبادی جایزه حقوق بشر ساخاروف را از اتحادیه اروپا دریافت کرده بود‌.

ایرانیان هر سال چقدر صدقه میدهند؟

آمار رسمی کمیته امداد می‌گوید تا پایان سال 90، شش میلیون و 678 هزار صندوق صدقات در نقاط مختلف ایران نصب شده یا در میان مردم و ادارات دولتی، نهادهای انقلابی و دیگر بخش‌های جامعه توزیع شده است، سال 90 از این میزان صندوق صدقه نزدیک به 146 میلیارد تومان جمع‌آوری شده که نسبت به سال قبل از آن نزدیک به 4/8 درصد افزایش داشته است. سهم هر صندوق نزدیک به 21 هزار و 800 تومان بوده است.

به گزارش تسنیم، کمیته امداد در آمار خود می‌گوید استان‌های مرکزی کشور بیشترین میزان صدقه به نسبت هر نفر را داشته‌اند و استان‌های محروم چون سیستان و بلوچستان کمترین میزان پرداختی را، البته میزان صدقه پرداختی هر نفر در آذربایجان شرقی و غربی هم به نسبت کمتر از سایر نقاط کشور بوده است. البته صدقه جمع‌آوری شده توسط کمیته امداد فقط از طریق صندوق‌های صدقات نیست.

مجموع درآمد کمیته امداد در سال 90، نزدیک به 700 میلیارد تومان بوده است، در این میان این پرسش پیش می‌آید که جای کمک‌های بین‌المللی کمیته امداد کجاست؟ طبق آمار این نهاد کمتر از 100 هزار نفر در کشورهای لبنان، سوریه، افغانستان، آذربایجان، تاجیکستان، عراق و کومور تحت پوشش این کمیته هستند و میزان کمک به این افراد مشخص نیست اما آمار این افراد کمتر از 2 درصد کل افراد تحت حمایت کمیته است.

از آن سو کل میزان کمک جمع‌آوری شده و ارسالی این کمیته به فلسطین نزدیک به پنج میلیارد تومان (طی 16 سال) بوده است. در این شرایط، حداقل این آمار موید کمک وسیع کمیته امداد به افراد خارجی نیست.

خواب راحت فرزند شهید کنار مزار پدر

عکس زیر فرزند شهید "علی شبیب محمود" یکی از برجسته‌ترین رهبران مدافع حرم حضرت زینب (س) از حزب‌الله لبنان است که شب اول تدفین پدر، خانواده‌اش به دنبال فرزند شهید بودند تا اینکه او را در حالت خواب در کنار مزار پدر یافتند.


مشرق نوشت: پسر شهید علی شبیب محمود برای تو یک دنیا لایک زدن کم است؛ اصلاً برای تو باید بساط روضه امام رضا (ع) و یابن الشبیب‌ها پهن کرد؛ این عکس در صفحات عربی و لبنانی منتشر شد.

گران‌قیمت‌ترین حلقه گل کریسمس

نامه نوشت: در طراحی این حلقه گل بیش از 40 قطعه الماس درخشان و یاقوت به کار رفته است. این حلقه گل جواهرنشان و 138.83 قیراطی با استفاده از شیک‌ترین و گران‌ترین گل‌های جهان طراحی و با سنگ‌های الماس و یاقوت تزئین شده است. به گزارش پایگاه اینترنتی ثبت رکوردهای جهانی گینس، این رکورد در ماه جاری میلادی (دسامبر 2013) در انگلیس به دست آمده است.


سرباز سابق ارتش آمریکا ملکه زیبایی مصر شد

"سارا فاشا" مصری‌تبار، سرباز سابق ارتش آمریکا و ساکن لوس‌آنجلس به عنوان ملکه زیبایی مصر انتخاب شد. این انتخاب با موجی از انتقادات در رسانه‌های جمعی مصر روبرو شد.

به گزارش پیام نو به نقل از العربیه نیوز، "سارا فاشا" با فیزیک چهره خاص خود از دید عده‌ای از مصری‌ها دختری زیبا و از دید عده‌ای دیگر زشت خوانده شده و او را مستحق بردن این لقب ندانستند. تصویر سارا فاشا در لباس سربازی در تویتیر باعث عصبانیت مردم مصر شد و کاربران اینترنتی پیروزی او را به "گروگان‌گیر" مصر تشبیه کردند. مراسم انتخاب ملکه زیبایی مصر در سال ۲۰۱۳ در بورلی هیلز برگزار شد.


سارا فاشا با وجود نظرات معترضان به پیروزی‌اش افتخار می‌کند و می‌گوید: "با تمام ناملایمات در وضعیت کنونی مصر می‌خواهم خود را به عنوان سکویی برای شنیدن صدای زنان و کودکان مصری و همچنین دیگر کشورهای جهان تبدیل کنم".

یکی از کاربران مصری در فیس‌بوک خطاب به سارا فاشا نوشت: ما در مصر دختران زیبای زیادی نداریم ولی آن‌ها حداقل مصری هستند ادعای تو در شهرت به خاطر پدر بزرگت است. تو به ارتش آمریکا وفاداری چطور جرأت می‌کنی این لقب را حمل کنی". فاشا متولد لوس‌آنجلس چهار سال در نیروی دریایی آمریکا خدمت کرده و نوه طاهراعبوفاشا شاعر و نویسنده مصری  است.

مفتی سعودی: طلب آمرزش برای ماندلا حرام است

"عبدالرحمن البراک" مفتی وهابی مشهور عربستان سعودی با صدور بیانیه‌ای تاکید کرد که "نلسون ماندلا" کافر و طلب آمرزش برای او حرام است. وی با انتقاد از ستایش رسانه ها از ماندلا گفت: این مرد چیز قابل ستایشی ندارد؛ غیر از آنچه که درباره مقاومت و مقابله او با نژادپرستی و صبر و استقامتش در تحمل آزار و اذیت ها نقل شده است.

به گزارش فارس، البراک گفت: ستایش رسانه‌ها از ماندلا به دلیل رضایت آمریکا و سازمان ملل و مسیحی بودنش است زیرا اگر مسلمان بود از توجه و تحسین آن‌ها برخوردار نمی‌شد، مسیحیان کافر و مشرک هستند و کسی که برای یک کافر طلب رحمت می‌کند، مرتکب کاری مغایر با اسلام شده است و اگر آگاهانه دست به این اقدام بزند و بر آن اصرار ورزد، مرتد است.

عکس یادگاری اوباما و کامرون در مراسم یادبود ماندلا جنجالی شد

روز سه‌شنبه روبرتو اشمیت، عکاس خبرگزاری فرانسه با دوربینش لحظه‌ای را ثبت کرد که در آن هله تورنینگ اشمیت، نخست‌وزیر دانمارک تلفن همراه دوربین‌دار خود را برای گرفتن یک عکس از خود در دست دارد و باراک اوباما، رئیس‌جمهوری آمریکا نیز با یک دستش در گرفتن این دوربین به وی کمک می‌کند و در کنار آن‌ها دیوید کامرون، نخست‌وزیر انگلیس نیز در این عکس حضور دارد، که این اقدام به سرعت خبرساز شد.


به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، آن‌ها این عکس را در حالی که در کنار یکدیگر در جایگاه‌های استادیومی در آفریقای جنوبی برای شرکت در مراسم یادبود نلسون ماندلا نشسته‌ بودند، گرفتند، در این عکس میشل اوباما، همسر اوباما نیز در کنار باراک اوباما دیده می‌شود که بی‌تفاوت جایگاه سخنرانی رهبران جهان در استادیوم را تماشا می‌کند.

این عکس بلافاصله در رسانه‌های مهم بین‌المللی انتشار یافت و در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی دست به دست چرخید. بسیاری این سوال را می‌پرسیدند که ‌آیا مراسم ویژه درگذشت نلسون ماندلا زمان مناسبی برای انجام چنین کاری است؟ به این نوع عکس‌هایی که افراد از خود می‌گیرند،Selfie  گفته می‌شود. وب‌سایت خبری "بازفید" آمریکا در تیتر این عکس نوشت: آیا این مهمترین عکس Selfie سال 2013 است؟ از نظر این وب‌سایت میشل اوباما چندان از گرفتن این عکس خرسند به نظر نمی‌رسد.

نظر آیت‌الله مکارم شیرازی در خصوص ازدواج با فرزندخوانده

شیعه آنلاین نوشت: حضرت آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی در پاسخ به استفتاء در خصوص حکم شرعی ازدواج با فرزندخوانده بیان داشته‌اند که "باتوجه به اینکه ازدواج (با فرزندخوانده) باید شرعا به مصلحت فرزندخوانده باشد و به اصطلاح فقها، غبطه او رعایت شود اما این کار غالبا به مصلحت فرزندخوانده نیست و راه را برای سوءاستفاده پدرخوانده باز میکند، از نظر ما شرعا جایز نیست".

جدیدترین ماشین تبلیغاتی پوتین علیه غرب

انحلال خبرگزاری "ریانووستی" و رادیو دولتی "صدای روسیه" که اخیرا به دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه صورت گرفت، واکنش‌هایی را در پی داشته است و طبق بیانیه کاخ کرملین، خبرگزاری ریانووستی و رادیو دولتی صدای روسیه در رسانه جدیدی با نام "سوودنایا راسیا" به معنای "روسیه امروز" ادغام خواهند شد. از سوی دیگر انتصاب دیمیتری کیسلیوف ۵۹ ساله، مجری شناخته شده برنامه‌های تلویزیونی در روسیه به عنوان مدیر عامل خبرگزاری روسیه امروز واکنش‌های منفی به دنبال داشت.

به گزارش جام، دویچه وله (DW)، خبرگزاری آلمان، دیمیتری کیسلیوف را به دلیل اظهارات وی بر ضد همجنسگرایان فردی "بدنام" توصیف کرده است و مدیر عامل رسانه تازه تاسیس روسیه امروز همچنین به اظهارات ضدآمریکایی و ضد اپوزیسیون روسیه شهرت دارد. نه تنها منتقدان سیاست‌های پوتین، بلکه برخی از معتمدان رئیس‌جمهور روسیه نیز این موضوع را مطرح می‌کنند که تاسیس رسانه‌ای عظیم و تبلیغاتی از سوی پوتین با اهدافی سیاسی و تحت تاثیر قرار دادن افکار عمومی غرب درباره روسیه صورت گرفته است.
 
درباره ذهن خلاق آقای مرتضوی!

ایسنا در مطلبی نوشت: حالا که بحث طنز است، بد نیست یک سؤال طنز هم مطرح کنم، به نظر شما تأمین اجتماعی به نمایندگان کارت هدیه داده است یا نمایندگان از تأمین اجتماعی کارت هدیه گرفته‌اند؟ تا حالا شده است یک چیزی بشنوید، به یاد یک چیز دیگری بیفتید؟ یا یک چیزی ببینید، یاد یک چیز دیگری بیفتید؟ یا رفتار کسی را ببینید و به یاد کس دیگری بفتید؟ دور از جان شما این روز‌ها من به این بیماری دچارم.

یعنی ذهنم دائم در حال پیدا کردن مشابهات است. یعنی وقتی می‌شنوم که می‌گویند ما در سازمان تأمین اجتماعی چه کار‌ها که نکردیم، به یاد حرف آقای مشایی می‌افتم که در سال ۸۶ در زمان حکومت بر میراث فرهنگی و گردشگری کشور گفته بود در هر ۲۵ کیلومتر جاده‌های کشور یک سرویس دستشویی می‌سازم! بیماری‌ام آن‌قدر حاد است که هر وقت لغت "لیست" را می‌شنوم، به یاد لیست مفسدین اقتصادی آقای احمدی‌نژاد می‌افتم که هرگز رو نشد.

حالا هم آقای مرتضوی می‌گوید لیست نمایندگانی را که از ما کارت هدیه گرفته‌اند، به مجلس داده‌ام. اما گویا آقای مرتضوی لیستی را به مجلس داده است که به مجلس هشتم مربوط است؛ زمانی که آقای مرتضوی اصلا در سازمان تأمین اجتماعی نبوده است. واقعا که ایشان ذهن خلاق و طنازی دارند و ثابت کرده‌اند از سرمایه‌های مدیریت طنز کشور هستند!

آماده‌سازی غذای مخصوص عراقی برای زائران اربعین حسینی

این تصویر آماده‌سازی غذایی عراقی (سمک مسگوف) جهت پذیرایی از زوار امام حسین علیه‌السلام را نمایش می‌دهد.


نواندیش/ دکتر على شريعتى در مراسم ازدواج


سياستمداراني که رسوایی اخلاقی داشتند

مقام‌های سیاسی زیادی بودند که پس از برملا شدن روابط پنهانیشان با زنان، برکنار با مجبور به استعفا شدند. اغلب کسانی که درگیر و دار رسوایی اخلاقی گرفتار می‌شوند با دافعه‌ سیاسی و اجتماعی مواجه و ناچار از قدرت و جایگاهشان کنار گذاشته می‌شوند. "بیل کلینتون" چهل و دومین رئیس‌جمهوری آمریکا در سال‌های 1993 تا 2001 بود که در سال 1998 با فاش شدن رسوایی اخلاقی‌‌اش، به تیتر نخست رسانه‌ها تبدیل شد و تا مرز برکناری از سمت ریاست‌جمهوری آمریکا پیش رفت. وی روابط جنسی نامشروع با "مونیکا لوینسکی" کارآموز جوان کاخ سفید، داشت.

به گزارش بهار، "پال ولفوویتز" رئیس بانک جهانی در سال 2006 گرفتار رسوایی اخلاقی شد. داستان رسوایی اخلاقی ولفوویتز از این قرار بود که وی به اتهام ارتباط با یکی از کارمندان زن بانک جهانی "شاها ریزا" و پرداخت بیش از حد حقوق و مزایا به او، مورد بازخواست کمیته اجرایی بانک جهانی قرار گرفت و در نهایت تصمیم گرفته شد که ولفوویتز از سمتش استعفا و کناره‌گیری کند.

"موشه کاتساف" رئیس سابق اسرائیل در سال‌های 2000 تا 20007 در نتیجه رسوایی اخلاقی و ارتباط نامشروع مجبور به کناره‌گیری از سمتش شد. داستان از این قرار بود که منشی سابق کاتساف از وی به اتهام سوءاستفاده جنسی به پلیس شکایت کرد. وی، به هفت سال زندان محکوم شد. "جاکوب زوما" رئیس‌جمهوری کنونی آفریقای جنوبی است، زمانی که وی به فساد اخلاقی متهم شد دارای پنج زن قانونی بود و به دلیل روابط نامشروعی که به دنیا آمدن یک دختر منجر شده بود، به شدت مورد انتقاد قرار گرفت.

"سیلویو برلوسکنی" نخست‌وزیر سابق ایتالیا به سبب روابط و رفتارهایش یکی از جنجالی‌ترین شخصیت‌های سیاسی ایتالیا و اروپا محسوب می‌شود. برلوسکونی که چندی پیش از مجلس ایتالیا اخراج شد، چندین پرونده در زمینه روابط جنسی نامشروع و رسوایی‌های اخلاقی دارد.
"دومنیک استراوس کان" رئیس صندوق بین‌المللی پول است که اتهام تلاش وی برای تجاوز به پیشخدمتی هتلی در شهر منتهن آمریکا رسوایی اخلاقی رئیس صندوق بین‌المللی پول و در نهایت برکناری وی از این سمت را به همراه داشت. کان که پیش از این موضوع، یکی از نامزدهای احتمالی در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده فرانسه به شمار می‌رفت. پس از آن چندین مورد از تلاش‌های استراوس-کان برای تجاوز به زنان خبرنگار، منشی، ارباب رجوع، خدمتکار و...افشا شد.

"دیوید پترائوس" رییس سازمان اطلاعات آمریکا (سیا) به دلیل داشتن رابطه غیراخلاقی با بیوگرافی نویس خود و خیانت به همسرش در سال 2012 از سمت خود استعفا کرد. دیوید پترائوس 60 ساله پس از بازنشستگی رسمی از ارتش در سال ۲۰۱۱ میلادی به ریاست سازمان سیا منصوب شد و پس از ۱۴ ماه هدایت سازمان سیا، در نوامبر سال ۲۰۱۲ میلادی از سمتش برکنار شد.


ارسال شده در تاریخ : دو شنبه 17 شهريور 1393برچسب:, :: 21:29 :: توسط : محمد رضا بوربور شیرازی

 عیادت مسئولان عالی نظام از رهبر معظم انقلاب / رئیس تیم پزشکی:وضعیت عمومی ایشان خوب و کاملاً طبیعی است

رهبر معظم انقلاب اسلامی به دلیل عارضه پروستات، صبح امروز در یکی از بیمارستان‌های دولتی، تحت عمل جراحی قرار گرفتند که بحمدالله این عمل با موفقیت به پایان رسید.

 

خبرگزاری فارس: عیادت مسئولان عالی نظام از رهبر معظم انقلاب / رئیس تیم پزشکی:وضعیت عمومی ایشان خوب و کاملاً طبیعی است

-------------------------------

   به گزارش خبرگزاری فارس، رهبر معظم انقلاب اسلامی به دلیل عارضه پروستات صبح امروز (دوشنبه) در یکی از بیمارستان‌های دولتی، تحت عمل جراحی قرار گرفتند که بحمدالله این عمل با موفقیت به پایان رسید.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در آستانه عزیمت به بیمارستان برای انجام عمل جراحی، در پاسخ به واحد مرکزی خبر گفتند: من یک عمل جراحی دارم و اکنون عازم بیمارستان هستم.

ایشان افزودند: البته جای نگرانی نیست. این به معنای آن نیست که مردم دعا نکنند لیکن ان‌شاءالله جای نگرانی نیست و یک عمل خیلی معمولی و عادی است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پایان خاطرنشان کردند: ان‌شاءالله لطف خدای متعال شامل خواهد شد و کارها به خوبی پیش خواهد رفت.

 

* عیادت رییس جمهور از رهبر انقلاب

حجت‌الاسلام روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران در بیمارستان محل بستری رهبر انقلاب حاضر شد و از ایشان عیادت کرد.

روحانی در این دیدار، بهبودی و سلامتی کامل رهبر انقلاب را از خداوند متعال مسألت کرد.

رئیس‌جمهور پس از دیدار در مصاحبه‌ای، با اظهار خرسندی از وضعیت عمومی رهبر انقلاب و انجام دقیق و مطلوب عمل جراحی و مراقبت‌های پزشکی پس از عمل تأکید کرد: همه مردم باید برای سلامتی، طول عمر و افزایش توفیقات ایشان در خدمت به ملت ایران و جهان اسلام دعا کنند.

آقای روحانی حال عمومی رهبر معظم انقلاب را بسیار خوب و همراه با شادابی و نشاط توصیف کرد و گفت: عوارض پس از عمل کاملاً طبیعی است و تیم پزشکی مجرّب، این عمل جراحی را به بهترین و دقیق‌ترین وجه انجام دادند و در خصوص مراقبت‌های پس از عمل نیز باید با همین دقت کار را دنبال کنند.

رئیس‌جمهور دعای ملت ایران برای رهبر انقلاب را دعایی دائمی و مستمر خواند و اظهارداشت: حال عمومی رهبر انقلاب بسیار خوب است، بنابراین مردم اصلاً نباید نگران باشند و در کنار دعا برای سلامتی ایشان، همه باید شکرگزار وجود ذی جود و سلامت رهبر معظم انقلاب باشند.

وی به سفر خارجی از قبل برنامه ریزی شده خود در عصر امروز نیز اشاره کرد و گفت: تمایل داشتم که در تهران بمانم اما خود رهبر معظم انقلاب فرمودند که این سفر طبق برنامه انجام شود.

 

*  رضایت کامل از عمل جراحی/ وضعیت عمومی رهبر انقلاب، خوب و کاملاً طبیعی است

علیرضا مرندی رییس تیم پزشکی ایشان، در مصاحبه ای ضمن ابراز رضایت کامل از عمل جراحی پروستات انجام شده، گفت: این عمل جراحی بدون بیهوشی و با بی حسی موضعی انجام شد و وضعیت عمومی رهبر انقلاب اسلامی کاملا خوب و طبیعی  است.

مرندی همچنین افزود: عمل پروستات برای افراد در محدوده سنی سالمندی و حتی میانسالی، عمل رایجی است که در اغلب موارد نیاز به برداشتن پروستات بوجود می آید.

وی افزود: مدتی بود این عارضه در رهبر انقلاب ایجاد شده بود و نظر پزشکان این بود که اکنون زمان مناسبی برای عمل است و رهبر معظم انقلاب نیز از نظر پزشکان معالج تبعیت کردند.

رئیس تیم پزشکی رهبر معظم انقلاب در خصوص فرآیند انجام عمل گفت: عمل مزبور صبح امروز و در مدت کمتر از نیم ساعت با بی حسی موضعی و بدون نیاز به بیهوشی و بدون هرگونه عارضه ای انجام شد.

وی ادامه داد: رهبر انقلاب در طول عمل در هوشیاری کامل بودند و صحبت می کردند و اکنون نیز در وضعیت خوبی هستند و از بنده خواستند سلامت ایشان را به مردم ابلاغ کنم.

مرندی با اشاره به تأکید رهبر انقلاب در خصوص انجام عمل در یک بیمارستان دولتی، افزود: رهبر انقلاب تأکید داشتند مزاحمتی برای سایر بیماران انجام نشود، لذا عمل صبح زود انجام شد.

مرندی در پاسخ به سوالی درباره زمان ترخیص رهبر معظم انقلاب از بیمارستان نیز گفت: بطور معمول مراقبتهای بعد از این عمل برای همه بیماران بین 3 تا 5 روز در بیمارستان انجام می شود و در خصوص ایشان نیز همین روند طی خواهد شد.

وی ادامه داد: پس از ترخیص نیز مانند همه بیماران، در دوره نقاهت، محدودیتهای بعد از عمل از لحاظ میزان فشار کاری وجود دارد و ایشان اگرچه فردی فوق العاده پر کار هستند، اما باید به مدت چند هفته از فشار کاری خود کم و برخی کارها را نیز حذف کنند، البته اراده ایشان بر این است که هر چه زودتر به حالت طبیعی بازگردند.

رئیس تیم پزشکی رهبر انقلاب همچنین از زحمات کادر پزشکی و پرستاران در انجام عمل جراحی و همچنین از دعاهای خالصانه مردم ایران برای سلامتی رهبر معظم انقلاب قدردانی کرد.

 

* انتقال مقام معظم رهبری به منزل پس از طی دوران نقاهت

محمدی گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری در جمع خبرنگاران با اشاره به عمل جراحی مقام معظم رهبری گفت: حال ایشان بسیار خوب بود و عمل جراحی انجام شد و خود اطبا بسیار راضی بودند.

وی افزود: البته اطبا اساتید برجسته‌ای بودند و متخصص این کار هستند.

رئیس دفتر مقام معظم رهبری ادامه داد: بعد از عمل جراحی ایشان در مدت بسیار کوتاهی به اتاق خود منتقل شدند. در طول عمل نیز ایشان را بی‌حس کرده بودند و نه بی‌هوش.

محمدی‌گلپایگانی ادامه داد: بعد از اینکه ایشان به اتاق تشریف آوردند من با ایشان صحبت کردم حالشان بسیار خوب بود و هیچ ناراحتی و مشکلی نداشتند.

وی افزود: انشاء‌الله بعد از دوران 5- 6 روزه نقاهت بعد از عمل به منزل منتقل می‌شوند.

 

عیادت روسای قوا و مسئولان نظام از رهبر معظم انقلاب

به گزارش فارس، عصر امروز (دوشنبه) آیت الله آملی لاریجانی رئیس قوه قضائیه، آیت الله هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیت الله جنتی دبیر شورای نگهبان و حجت الاسلام سید حسن خمینی با حضور در بیمارستان محل بستری رهبر معظم انقلاب از ایشان عیادت کردند و با اظهار خرسندی از شرایط مطلوب رهبر معظم انقلاب پس از انجام عمل جراحی، سلامتی و طول عمر با برکت ایشان را از خداوند متعال مسألت کردند.

همچنین آیت‌الله هاشمی شاهرودی علی لاریجانی و علی اکبر ولایتی و غلامعلی حدادعادل از رهبر انقلاب عیادت کردند.

 

تماس تلفنی دبیرکل حزب‌الله لبنان

 

دبیرکل حزب‌الله لبنان پس از عمل جراحی در تماس تلفنی از ایشان عیادت و احوالپرسی کرد.

  •  
  •  

 

 


ارسال شده در تاریخ : دو شنبه 17 شهريور 1393برچسب:, :: 21:16 :: توسط : محمد رضا بوربور شیرازی

 

  • به گزارش جهان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، در ادامه عیادت مسئولان از رهبر معظم انقلاب پس از انجام عمل جراحی صبح امروز، آقای علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی، آیت الله هاشمی شاهرودی رئیس شورای عالی حل اختلاف قوا، آقاي جهانگيري معاون اول رييس جمهور، آقاي احمدي نژاد رييس جمهور سابق، آقای شمخانی دبير شوراي عالي امنيت ملي، جمعي از فرماندهان عاليرتبه نظامي و انتظامي و همچنين تعدادي از مسئولان، با حضور در بیمارستان محل بستری رهبر انقلاب از ایشان عیادت کردند.

    همچنین آقاي دکتر هاشمي وزير بهداشت نيز با حضور در بيمارستان از نزديک در جريان روند درماني رهبر انقلاب اسلامي قرار گرفت.     

ارسال شده در تاریخ : دو شنبه 17 شهريور 1393برچسب:, :: 21:16 :: توسط : محمد رضا بوربور شیرازی

 

متن سیاستهای کلی سلامت که به رؤسای قوای سه گانه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ شده، بدین شرح است ...
 

 

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، متن سیاستهای کلی سلامت که به رؤسای قوای سه گانه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ شده، به شرح زیر است:

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم
سیاست های کلی سلامت
۱ ـارائه خدمات آموزشی، پژوهشی، بهداشتی، درمانی و توانبخشی سلامت مبتنی بر اصول و ارزش‌های انسانی- ‌اسلامی و نهادینه سازی آن در جامعه.
۱-۱- ارتقاء نظام انتخاب، ارزشیابی و تعلیم و تربیت اساتید و دانشجویان و مدیران و تحول در محیط‌های علمی و دانشگاهی متناسب با ارزش‌های اسلامی، اخلاق پزشکی و آداب حرفه‌ای.
۲-۱- آگاه‌سازی مردم از حقوق و مسؤولیت‌های اجتماعی خود و استفاده از ظرفیت محیط‌های ارائه مراقبت‌های سلامت برای رشد معنویت و اخلاق اسلامی در جامعه.
۲- تحقق رویکرد سلامت همه جانبه و انسان سالم در همه قوانین، سیاست‌های اجرایی و مقررات با رعایت:
۱-۲- اولویت پیشگیری بر درمان.
۲-۲- روزآمد نمودن برنامه‌های بهداشتی و درمانی.
۳-۲- کاهش مخاطرات و آلودگی‌های تهدید کننده سلامت مبتنی بر شواهد معتبر علمی.
۴-۲- تهیه پیوست سلامت برای طرح‌های کلان توسعه‌ای.
۵-۲- ارتقاء شاخص‌های سلامت برای دستیابی به جایگاه اول در منطقه آسیای جنوب غربی.
۶-۲- اصلاح و تکمیل نظام‌های پایش، نظارت و ارزیابی برای صیانت قانونمند از حقوق مردم و بیماران و اجرای صحیح سیاست‌های کلی.
۳- ارتقاء سلامت روانی جامعه با ترویج سبک زندگی اسلامی – ایرانی، تحکیم بنیان خانواده، رفع موانع تنش آفرین در زندگی فردی و اجتماعی، ترویج آموزش‌های اخلاقی و معنوی و ارتقاء شاخص‌های سلامت روانی.
۴ – ایجاد و تقویت زیرساخت‌های مورد نیاز برای تولید فرآورده‌ها و مواد اولیه دارویی، واکسن، محصولات زیستی و ملزومات و تجهیزات پزشکی دارای کیفیت و استاندارد بین‌المللی.
۵ – ساماندهی تقاضا و ممانعت از تقاضای القائی و اجازه تجویز صرفاً بر اساس نظام سطح‌بندی و راهنماهای بالینی، طرح ژنریک و نظام دارویی ملی کشور و سیاست‌گذاری و نظارت کارآمد بر تولید، مصرف و واردات دارو، واکسن، محصولات زیستی و تجهیزات پزشکی با هدف حمایت از تولید داخلی و توسعه صادرات.
۶- تأمین امنیت غذایی و بهره‌مندی عادلانه آحاد مردم از سبد غذایی سالم، مطلوب و کافی، آب و هوای پاک، امکانات ورزشی همگانی و فرآورده‌های بهداشتی ایمن همراه با رعایت استانداردهای ملی و معیارهای منطقه‌ای و جهانی.
۷- تفکیک وظایف تولیت، تأمین مالی و تدارک خدمات در حوزه سلامت با هدف پاسخگویی، تحقق عدالت و ارائه خدمات درمانی مطلوب به مردم به شرح ذیل:
۱-۷- تولیت نظام سلامت شامل سیاست‌گذاری‌های اجرایی، برنامه ریزی‌های راهبردی، ارزشیابی و نظارت توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی.
۲-۷- مدیریت منابع سلامت از طریق نظام بیمه با محوریت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همکاری سایر مراکز و نهادها.
۳-۷- تدارک خدمات توسط ارائه کنندگان خدمت در بخش‌های دولتی، عمومی و خصوصی.
۴-۷- هماهنگی و ساماندهی امور فوق مطابق ساز و کاری است که قانون تعیین خواهد کرد.
۸- افزایش و بهبود کیفیت و ایمنی خدمات و مراقبت‌های جامع و یکپارچه سلامت با محوریت عدالت و تأکید بر پاسخگویی، اطلاع رسانی شفاف، اثربخشی، کارآیی و بهره‌وری در قالب شبکه بهداشتی و درمانی منطبق برنظام سطح بندی و ارجاع از طریق:
۱-۸- ترویج تصمیم‌گیری و اقدام مبتنی بر یافته‌های متقن و علمی در مراقبت‌های سلامت، آموزش و خدمات با تدوین استانداردها و راهنماها، ارزیابی فناوری‌های سلامت، استقرار نظام سطح‌بندی با اولویت خدمات ارتقاء سلامت و پیشگیری و ادغام آن‌ها در نظام آموزش علوم پزشکی.
۲ -۸ – افزایش کیفیت و ایمنی خدمات و مراقبت‌های سلامت با استقرار و ترویج نظام حاکمیت بالینی و تعیین استانداردها.
۳-۸- تدوین برنامه جامع مراقبتی، حمایتی برای جانبازان و جامعه معلولان کشور با هدف ارتقاء سلامت و توانمندسازی آنان.
۹- توسعه کمی و کیفی بیمه‌های بهداشتی و درمانی با هدف:
۱-۹- همگانی ساختن بیمه پایه درمان.
۲-۹- پوشش کامل نیازهای پایه درمان توسط بیمه‌ها برای آحاد جامعه و کاهش سهم مردم از هزینه های درمان تا آنجا که بیمار جز رنج بیماری، دغدغه و رنج دیگری نداشته باشد.
۳-۹- ارائه خدمات فراتر از بیمه پایه توسط بیمه تکمیلی در چارچوب دستورالعمل‌های قانونی و شفاف به گونه‌ای که کیفیت ارائه خدمات پایه درمانی همواره از مطلوبیت لازم برخوردار باشد.
۴-۹- تعیین بسته خدمات جامع بهداشتی و درمانی در سطح بیمه‌های پایه و تکمیلی توسط وزارت بهداشت و درمان و خرید آنها توسط نظام بیمه‌ای و نظارت مؤثر تولیت بر اجرای دقیق بسته‌ها با حذف اقدامات زاید و هزینه‌های غیرضروری در چرخه معاینه، تشخیص بیماری تا درمان.
۵-۹- تقویت بازار رقابتی برای ارائه خدمات بیمه درمانی.
۶-۹- تدوین تعرفه خدمات و مراقبت‌های سلامت مبتنی بر شواهد و بر اساس ارزش افزوده با حق فنی واقعی یکسان برای بخش دولتی و غیردولتی.
۷-۹- اصلاح نظام پرداخت مبتنی بر کیفیت عملکرد، افزایش کارآیی، ایجاد درآمد عادلانه و ترغیب انگیزه‌های مثبت ارائه کنندگان خدمات و توجه خاص به فعالیت‌های ارتقاء سلامت و پیشگیری در مناطق محروم.
۱۰- تأمین منابع مالی پایدار در بخش سلامت با تأکید بر:
۱-۱۰- شفاف سازی قانونمند درآمدها، هزینه‌ها و فعالیت‌ها.
۲-۱۰- افزایش سهم سلامت، متناسب با ارتقاء کیفیت در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی، از تولید ناخالص داخلی و بودجه عمومی دولت به نحوی که بالاتر از میانگین کشورهای منطقه باشد و اهداف سند چشم‌انداز تحقق یابد.
۳-۱۰- وضع عوارض بر محصولات و مواد و خدمات زیان‌آور سلامت.
۴-۱۰- پرداخت یارانه به بخش سلامت و هدفمندسازی یارانه‌های بهداشت و درمان با هدف تأمین عدالت و ارتقاء سلامت بویژه در مناطق غیربرخوردار و کمک اختصاصی به اقشار نیازمند و دهک‌های پایین درآمدی.
۱۱- افزایش آگاهی، مسؤولیت پذیری، توانمندی و مشارکت ساختارمند و فعالانه فرد، خانواده و جامعه در تأمین، حفظ و ارتقاء سلامت با استفاده از ظرفیت نهادها و سازمان‌های فرهنگی، آموزشی و رسانه‌ای کشور تحت نظارت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی.
۱۲- بازشناسی، تبیین، ترویج، توسعه و نهادینه نمودن طب سنتی ایران.
۱-۱۲- ترویج کشت گیاهان دارویی تحت نظر وزارت جهاد کشاورزی و حمایت از توسعه نوآوری‌های علمی و فنی در تولید و عرضه فرآورده‌های دارویی سنتی تحت نظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی.
۲-۱۲- استاندارد سازی و روزآمد کردن روش‌های تشخیصی و درمانی طب سنتی و فرآورده‌های مرتبط با آن.
۳-۱۲- تبادل تجربیات با سایر کشورها در زمینه طب سنتی.
۴-۱۲- نظارت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر ارائه خدمات طب سنتی و داروهای گیاهی.
۵-۱۲- برقراری تعامل و تبادل منطقی میان طب سنتی و طب نوین برای هم‌افزایی تجربیات و روش‌های درمانی.
۶-۱۲- اصلاح سبک زندگی در عرصه تغذیه.
۱۳- توسعه کیفی و کمی نظام آموزش علوم پزشکی به صورت هدفمند، سلامت محور، مبتنی بر نیازهای جامعه، پاسخگو و عادلانه و با تربیت نیروی انسانی کارآمد، متعهد به اخلاق اسلامی حرفه‌ای و دارای مهارت و شایستگی‌های متناسب با نیازهای مناطق مختلف کشور.
۱۴- تحول راهبردی پژوهش علوم پزشکی با رویکرد نظام نوآوری و برنامه ریزی برای دستیابی به مرجعیت علمی در علوم، فنون و ارائه خدمات پزشکی و تبدیل ایران به قطب پزشکی منطقه آسیای جنوب غربی و جهان اسلام.


ارسال شده در تاریخ : یک شنبه 12 مرداد 1393برچسب:, :: 19:21 :: توسط : محمد رضا بوربور شیرازی
درباره وبلاگ
این وبلاگ درمورددفاع مقدس می باشد
آخرین مطالب
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان دفاع مقدس و آدرس defaemoghadas1359.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 12
بازدید دیروز : 11
بازدید هفته : 42
بازدید ماه : 288
بازدید کل : 114877
تعداد مطالب : 122
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1