دفاع مقدس
8سال دفاع مقدس
 
 

 

انفجار انتحاری در بغداد دست‌کم ۹ کشته بر جا گذاشت

خبرگزاری فارس: انفجار انتحاری در بغداد دست‌کم ۹ کشته بر جا گذاشت

مقامات پلیس بغداد از وقوع یک انفجار انتحاری در منطقه «الکراده» و کشته شدن دست‌کم ۹ نفر و زخمی شدن 28 تن دیگر خبر دادند، داعش مسئولیت این انفجار را برعهده گرفت.

 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، مقامات عراق اعلام کردند، دست‌کم 9 نفر در انفجار انتحاری بامداد سه‌شنبه در منطقه «الکراده» بغداد کشته‌ شدند.

بنا بر گزارش خبرگزاری «رویترز»، یک بمب‌گذار انتحاری که گروهی از شیعیان را در این منطقه هدف گرفته بود با انفجار خودروی بمب‌گذاری شده خود باعث این حادثه شد.

خبرگزاری اعماق متعلق به گروه تروریستی داعش اعلام کرد که این گروه تروریستی مسئولیت این انفجار انتحاری را برعهده گرفته است.

مقامات پلیس اعلام کردند که علاوه بر این تعداد که کشته شده‌اند، 28 نفر نیز زخمی شده‌اند و انتظار می‌رود آمار کشته‌شدگان این انفجار افزایش یابد.

انفجار امروز بغداد در نزدیکی منطقه‌ای رخ داد که در ماه جولای نیز به دنبال انفجار دیگری در آن منطقه حدود 320 نفر کشته شدند.


ارسال شده در تاریخ : چهار شنبه 17 شهريور 1395برچسب:, :: 9:47 :: توسط : محمد رضا بوربور شیرازی

 

۵
+-
 
۹۵/۰۶/۱۶ :: ۰۹:۴۰

 

جنگنده‌های ارتش ترکیه، خاک عراق را بمباران کردند

خبرگزاری فارس: جنگنده‌های ارتش ترکیه، خاک عراق را بمباران کردند

نیروی هوایی ارتش ترکیه با تجاوز به حریم هوایی عراق، ۱۲ منطقه در شمال این کشور را به بهانه حضور پ.ک.ک هدف قرار داد.

 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، منابع خبری اعلام می‌کنند جنگنده‌های ارتش ترکیه، در ساعات پایانی روز دوشنبه با تجاوز به حریم هوایی عراق، مناطقی را از شمال خاک این کشور هدف حملات هوایی قرار داده است.

ارتش ترکیه نیز با انتشار بیانیه‌ای ضمن تایید این خبر، گفت 12 منطقه از شمال عراق که پایگاه‌های رهبری گروهک تروریستی پ.ک.ک در آنجا حضور داشت، هدف موشک‌های جنگنده‌ها قرار گرفته است.

در بیانیه ارتش ترکیه آمده است اهدف مورد نظر در مناطق «متینة و حرکوک» در مناطق کُردنشین شمالی عراق قرار داشتند اما جزئیات بیشتری ارائه از این حملات ارائه نکرد.

به نوشته وبگاه روزنامه «دیلی صاباح» در این حملات اهدافی از پ.ک.ک نابود و حدود 30 تروریست کشته شدند.

 

ارسال شده در تاریخ : چهار شنبه 17 شهريور 1395برچسب:, :: 9:47 :: توسط : محمد رضا بوربور شیرازی

 سخنگوی تشکیلات تروریستی موسوم به "دولت اسلامی عراق و شام" (داعش) از عناصر این گروه خواست به سمت جنوب و شهرهای بغداد و کربلای معلی و نجف اشرف پیشروی کنند.

 
به گزارش فرهنگ نیوز ، گروه تروریستی دولت اسلامی عراق و شام موسوم به داعش در روزهای گذشته با حمله به استان نینوا، کنترل شهر موصل در این استان را در دست گرفت و سپس به‌سمت استان صلاح‌الدین در عراق سرازیر شده و بخش‌هایی از آن را به اشغال خود درآورد.
 
***
 
14:40 - عقب‌نشینی تروریست‌های داعش از شهر موصل / در پی حملات هوایی نیروهای ارتش عراق، عناصر داعش خیابانهای موصل را ترک کردند و به سوی منطقه ربیعه عقب نشینی کردند. 
 
12:40 - ارتش عراق کنترل کامل شهر تکریت را در دست گرفت / منابع خبری در عراق اعلام کردند که ارتش این کشور کنترل کامل شهر تکریت را در دست گرفته است.
 
11:40 - درگیری پلیس با داعش در جنوب بغداد / در پی هجوم داعش به یک مرکز امنیتی در منطقه لطیفیه در جنوب بغداد، پلیس عراق با این حمله مقابله کرد.
 
11:36 - فرمان داعش برای حرکت به سوی بغداد، کربلا و نجف / سخنگوی تشکیلات تروریستی موسوم به "دولت اسلامی عراق و شام" (داعش) از عناصر این گروه خواست به سمت جنوب و شهرهای بغداد و کربلای معلی و نجف اشرف پیشروی کنند.
 
10:55 - العربیه در خبری از عقب‌نشینی ارتش عراق در مرز با سوریه در استان الانبار خبر داد
 
10:52 - نابودی بخشی از موانع مرزی عراق و سوریه توسط داعش / یک گروه وابسته به داعش، با انتشار تصاویری از نابودی موانع مرزی بین عراق و سوریه در تویتراعلام کرد که در صدد شکستن مرزهای سایکس پیکو است.
 
10:26 - تصاویر صدام و عزت الدوری در دستان مهاجمان در تکریت / شاهدان عینی در شهر تکریت با اشاره به اینکه مهاجمان تصاویر صدام و عزت الدوری را در دست دارند، اعلام کردند به نظر می رسد این افراد وابسته به حزب بعث و یا گروهی موسوم به نقشبندیه به رهبری الدوری هستند.
 
10:00 - دختر صدام آماده پیوستن به داعش / دختر صدام اعلام کرد که برای تامین خواست‌های نیروهای دولت اسلامی عراق و شام(داعش) آماده است و وی به زودی به این گروه می‌پیوندد.
 
09:51 - داعش در سامراء به درهای بسته خورد؛ فراخوان داعش برای پیشروی به سمت بغداد / گروه تروریستی دولت اسلامی درعراق و شام (داعش) مبارزان خود را به پیشروی به سمت بغداد و کربلا فراخواند.
 
09:47 - 37 کشته در حملات تروریستی روز گذشته در عراق / انفجارهای تروریستی و خشونت های روز چهارشنبه در مناطق مختلف عراق دست کم ۳۷ کشته و دهها زخمی برجای گذاشت.
 
09:39 - حملات هوایی ارتش عراق در صلاح الدین / وزارت دفاع عراق، روز چهارشنبه، اعلام کرد در ۱۰۱ نوبت پایگاه های گروه تروریستی "داعش" را در نینوا و صلاح الدین هدف حملات هوایی قرار داده است.
 
04:01 - وال‌استریت ژورنال مدعی شد؛ موافقت عراق با حملات هوایی پهپادهای آمریکایی علیه پیکارجویان القاعده / یک روزنامه آمریکایی مدعی شد عراق به صورت محرمانه مجوز حملات هوایی واشنگتن علیه پیکارجویان القاعده را صادر کرده است.
 
00:55 - مقررات منع آمد و شد در بغداد از امشب اجرا می‌شود /منابع امنیتی عراق از بسته شدن ورودی های بغداد و اجرایی شدن مقرارت منع آمد و شد خبر دادند.
 
00:52 - درگیری بین نیروهای پیشمرگه کرد و نیروهای داعش در شمال عراق / شبکه خبری العربیه در خبری فوری از درگیری بین نیروهای پیشمرگه کرد و نیروهای داعش در اطراف «دهوک» در شمال عراق خبر داده است. این شبکه خبری به جزئیات بیشتری از این خبر اشاره نکرده است.
 
00:26  - تسلط کامل ارتش عراق بر کرکوک/ نیروهای ارتش عراق به طور کامل بر کرکوک مسلط شدند و کنترل آن را در دست گرفتند.

ارسال شده در تاریخ : چهار شنبه 17 شهريور 1395برچسب:, :: 9:47 :: توسط : محمد رضا بوربور شیرازی

 عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: موضوع داعش جدی است ولی مسئولان آن را جدی نمی‌گیرند.

به گزارش مشرق، "احمد شوهانی" نماینده مردم ایلام، مهران، ایوان و چرداول، به تحرکات اخیر گروهک تروریستی «داعش» اشاره کرد و گفت: موضوع داعش جدی است ولی مسئولان آن را جدی نمی‌گیرند.

وی افزود: موضوع داعش مستقیما امنیت ملی ما را تهدید می‌کند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: در حوزه انتخابیه من 425 کیلومتر مرز مشترک با عراق داریم، اخیرا به امیر پوردستان که به مجلس آمده بود؛ گفتم در استان من نیروی کافی ندارید، که گفت بله درست می‌گویید.

وی ادامه داد: به فرمانده نیروی زمینی ارتش گفتم پس شما موضوع داعش را جدی نمی‌گیرید، در مرز، ما چهار تا پاسگاه داریم که در هر پاسگاه 10 نیروی مرزبانی وجود دارد و این‌ها آسیب پذیر هستند.

شوهانی تاکید کرد: نتوانستیم مرزها را محکم کنیم و خیلی خلاء مرزی داریم.

وی افزود: سوریه و عراق هم جزو امنیت ملی ماست ولی بعضی اوقات داعش تا فاصله 40 کیلومتری مرزهای ما پیش روی کرده و الان هم در همین حدود است.

شوهانی گفت: وقتی مردم می‌خواستند برای مراسم اربعین به کربلا بروند داعش را از مسیر کربلا دور کردیم تا به مردم نزدیک نشوند.

وی با اشاره به سخنان وزیر کشور که گفته است، اگر داعش تا فاصله 40 کیلومتری مرزهای ما پیش روی کند، ورود خواهیم کرد گفت: فرض کنید داعش امشب به 35 کیلومتری آمد، چگونه می‌خواهیم مقابله کنیم چرا که زیرساخت‌ها آماده نیست.

وی ادامه داد: داعش به دنبال تقسیم عراق است و حتی بغداد را در اقلیم سنی قرار دادند و دشمنان می‌خواهند داعش را تثبیت و سپس تقسیم عراق و سوریه را عملیاتی کنند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: این کمیسیون نیز صرفا افراد را دعوت می‌کند و از آن‌ها توضیح می‌خواهد ولی ما که نمایندگان استان‌های مرزی بوده و درگیر این مسئله هستیم می‌دانیم چه خبر است.

شوهانی تاکید کرد: به همه مسئولان می‌گویم حمله داعش به ایران را شوخی نگیرید.

وی ادامه داد: آن‌ها که به عراق و سوریه حمله کرده‌اند هدفشان ایران است.

نماینده مردم ایلام، مهران، ایوان، چرادول اظهارداشت: اگر عراق و سوریه را بگیرند قدم بعدی ما هستیم و داعش با روحیه و امکاناتی که دارد به راحتی دست بردار نیست.

وی تاکید کرد: باید آمادگی ما در مرزها صددرصدی باشد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: در سال‌های گذشته در مرزهای شرقی اقدامات خوبی صورت گرفته ولی مرزهای غربی را جدی نگرفته‌ایم بنابراین در این مناطق خلاء مرزی داریم.

شوهانی در پایان گفت: با صحبت‌هایی که اخیرا شده امیدواریم شاهد تحرک بیشتری در این رابطه باشیم.

 

ارسال شده در تاریخ : چهار شنبه 17 شهريور 1395برچسب:, :: 9:42 :: توسط : محمد رضا بوربور شیرازی

 

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
خبرگزاری رویترز در تحلیلی به موفقیت‌های سیاست ایران در قبال داعش پرداخته است.

به گزارش انتخاب، خبرگزاری رویترز بامداد چهارشنبه در تحلیلی درباره روشهای ایران در مبارزه با تروریسم، تصریح کرد که جمهوری اسلامی ایران با عملکردی موفق، تا کنون توانسته تلاش گروه های تروریستی از جمله داعش در انجام عملیات علیه این کشور را با شکست روبه رو کند.

 رویترز با اشاره به این مطلب افزود: هرچند که داعش طی سال جاری تا حدی در خاورمیانه تضعیف شده اما همچنان قوی است و دامنه بازی خود را به آن سوی مناطق تحت کنترل خود در عراق و سوریه کشیده و از ماه ژوئن در هر 84 ساعت یک حمله تروریستی داشته است.

گروه تروریستی داعش، فرانسه و آمریکا دو کشوری را که در لیست حملاتش بودند، هدف قرار داده اما تا کنون نتوانسته است حمله موفقیت آمیزی علیه ایران به عنوان هدف سوم خود انجام دهد.

رویترز تاکید می کند که ناکامی داعش در این کار به معنای آن نیست که برای حمله به ایران تلاش نکرده است، بلکه تلاش های ضد تروریسم تهران موفقیت آمیز بوده در حالی که تلاش های دیگر کشورهای مورد نظر داعش به جایی نرسیده است. 
ایران در برابر داعش دو هدف را پیگیری می کند که نخست تضعیف گسترش ایدئولوژی و دیدگاه داعش به عنوان یک گروه مروج فرقه گرایی است و دوم جلوگیری از حملات این گروه به خاک ایران است؛ تلاش های ایران در عراق و سوریه دو کشور همجوار به تدریج ثمر بخش شده و اراضی تحت کنترل این گروه همچنان کوچک و کوچک تر می شود.

این در حالی است که ایران به دلیل مرز 900 مایلی خود با عراق، هدف آسیب پذیرتری نسبت به اتحادیه اروپا و آمریکا محسوب می شود، در نتیجه تلاش های داعش برای هدف قراردادن ایران قاعدتا باید موفقیت آمیز تر باشد ولی دستگاه امنیتی ایران تا کنون توانسته است این تهدید را از بین ببرد.

رویترز در تحلیل خود به توسعه سیاست ضد تروریسم ایران طی چند دهه گذشته و پس از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرده و می نویسد: ایران پس از انقلاب اسلامی سال 1979 و سرنگونی شاه، برخی از استراتژی ها و نهادهای امنیتی دیگر را به کار گرفته است. 
با تقسیم وظایف عملیات ضد تروریستی بین نهادهای امنیتی مختلف ایران از جمله نیروی انتظامی، سپاه و سازمان اطلاعات، تاکتیک های ضد تروریستی ایران در غرب مبهم مانده و درک نشده است.

این رسانه غربی با اشاره به اینکه تهران با ورود به عرصه رویارویی با داعش در عراق و سوریه می خواهد مانع پیشروی این گروه تروریستی به سمت ایران شود، اضافه کرد: هرچند وسعت حضور ایران در عراق و سوریه در ابتدا روشن نبود اما اکنون تهران به طور فزاینده ای میزان مشارکت خود در نبردهای این دو کشور را نشان می دهد چرا که می خواهد داعش این پیام را دریافت کند که همواره آماده است و اجازه نخواهد داد این گروه تروریستی به خاک ایران نزدیک شود.


ارسال شده در تاریخ : چهار شنبه 17 شهريور 1395برچسب:, :: 9:42 :: توسط : محمد رضا بوربور شیرازی

 مرکز روسی ویژه نظارت بر آتش‌بس در سوریه، از افزایش تعداد مناطق مشمول این طرح به 569 منطقه خبر داد.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روسیاالیوم، مرکز ویژه نظارت بر آتش بس در سوریه که در حمیمیم قرار دارد، از 6 مورد نقض آتش‌بس خبر داد.
 
در بیانیه مرکز حمیمیم آمده است: طی ساعات گذشته در استان دمشق، 5 بار و در استان لاذقیه یک مورد، آتش‌بس نقض شده است.
 
حمیمیم گزارش داد: جیش‌الاسلام با خمپاره، مناطق حوش دواره، ریحان، عربین، دوما و جوبر در حومه دمشق را هدف قرار داد. گروه احرارالشام، روستای عین‌العشره در استان لاذقیه را هدف قرار داد.
 
در ساعات گذشته، 6 منطقه مشمول آتش بس شده‌اند که چهار منطقه در لاذقیه و دو منطقه در استان حمص بوده است و به این ترتیب تعداد مناطق مشمول آتش بس به 569 منطقه رسید.
 
تعداد گروه‌های مشمول آتش بس همچنان 69 گروه است.
 

ارسال شده در تاریخ : چهار شنبه 17 شهريور 1395برچسب:, :: 9:42 :: توسط : محمد رضا بوربور شیرازی

 

زمینه‌های پیدایش[ویرایش]

زمینه‌های اعتقادی[ویرایش]

در سال‌های پس از انقلاب اسلامی نیز در مقابل گرایش‌های روشنفکری مذهبی که تمایل به تغییر ساختارهای مذهبی موجود، (از جمله دستگاه روحانیت، تقلید، برتری روحانیت و طبقه وابسته در حقوق اجنماعی و .. و انطباق حوزه دین با ارزش‌های نوین (مانند مردم سالاری و حقوق بشر) را دنبال کرده است، جریاناتی که مایل به حفظ وضع موجود و مخالف تغییر در ساختارها و باورهای سنتی بوده‌اند (از طرف روشنفکران) به مدافع وضع موجود مشهور شده‌اند. هم‌اکنون واژه‌های بنیادگرایی یا اصول گرایی از طرف خود این افراد برای توصیف خط و مشی فکری شان به کار می‌رود. عمده جریانات مذهبی و دستگاه و طبقه روحانیت عمدتاً در این خط و طیف فکری شناخته شده‌اند. انتقاد روشنفکران مذهبی به اصولگرایان آنچه آنها «تفسیر خشونت‌آمیز و متحجرانه و انحرافی از دین» می‌نامند بوده و در مقابل اصولگرایان روشنفکران مذهبی را «اهل مسامحه بر سر ارزش‌های مذهبی» و «غرب زده» دانسته‌اند.

پیشینهٔ سیاسی

پس از پیروزی محمد خاتمی از اصطلاح اصلاح طلبان استفاده شد. اصلاحطلبان برای طیف مقابل از واژه محافظه‌کاران استفاده می‌کردند. همچنین برای اصلاح طلبان از اصطلاح غیررسمی دوم خردادی‌ها نیز استفاده می‌شد. در واکنش به اصلاح طلبان، طیف مقابل از عبارت اصولگرایان برای توصیف خود استفاده کردند. در وقایع مرتبط با انتخابات دهم ریاست جمهوری، جریان اصلاحات به جنبش سبز معروف شد و در مقابل اصولگرایاناز عبارت جریان فتنه برای اشاره به اصلاح طلبان و معترضین به نتایج انتخابات دهماستفاده می‌کردند.

پس از انتخابات انتخابات دهم ریاست جمهوری، اختلاف‌ها و چنددستگی‌ها در جریان اصولگرایی، شدت یافت و به مرور زمان، شدیدتر می‌شد. تا جایی که این اختلاف‌ها در پایان دولت دوم محمود احمدی‌نژاد، به بیشترین میزان خود از زمان تشکیل جناح اصولگرایی رسید و موجب شد که نامزدهای این حزب در انتخابات یازدهم ریاست جمهوری، شکست بخورند.[۱]

تشکیلات سیاسی

اصول‌گرایان نامی است که گروهی پس از انتخابات دور دوم شوراهای شهر بر خود نهادند و از دورهٔ مجلس هفتم و رئیس جمهوری احمدی‌نژاد، به شاخص اصلی محافظه‌کاران مذهبی ایران تبدیل شدند. غالباً این جناح در برابر جناح اصلاح‌طلبان ایران مطرح می‌شود.

می‌توان گفت که اصول‌گرایان ایران سه گروه هستند؛

جامعه روحانیت مبارز

جامعه روحانیت مبارز تهران در سال 56 با موافقت ایت الله خمینی و همکاری و پیشنهاد برخی روحانیون مبارز و انقلابی شهر تهران همچون محمد حسین بهشتی .....تاسیس شد

مؤتلفه اسلامی

مؤتلفه اسلامی، در دیماه سال ۱۳۸۲، در هفتمین مجمع عمومی خود، به «حزب موتلفه اسلامی» تغییر نام داد.

از چهره‌های مؤثر موتلفه اسلامی، می‌توان به مهدی عراقی، حاج مهدی بهادران و لاجوردی، اندرزگو، بخارایی، امانی، صفارهرندی، نیک نژاد، اسلامی، احمد شهاب و درخشان، اشاره کرد. از میان چهره‌های سیاسی موجود نیز، می‌توان از حبیب‌الله عسگراولادی، اسدالله بادامچیان، محمد نبی حبیبی، حمیدرضا ترقی، علی اکبر پرورش، توکلی بینا، کاظم انبارلویی، حسین انواری، فاطمه رهبر و حسن صبوری سخنگوی جدید حزب نام برد. ارگان رسمی این حزب هفته نامه شما است.

انصار حزب‌الله

 

اصولگرایان و انتخابات هفتم اسفند

اصولگرایان با توجه به فقدان مرحوم آیت‌الله مهدوی کنی و مرحوم عسگر اولادی در دو انتخابات هفتم اسفند با مشکلات عدیده ای برای رسیدن به کسب کرسی های لازم دارند. اتحاد سید محمد خاتمی، علی اکبر هاشمی رفسنجانی و حسن روحانی، مطمئناً نوعی یکپارچگی را در اردوگاه اصلاح طلبان رقم خواهد زد. اصولگرایان نیز در مقابل،ائتلافی تحت عنوان ائتلاف بزرگ اصولگرایان به رهبری دکتر حداد عادل تشکیل دادند،که از نظر اکثریت اصولگرایان مورد تایید قرار دارد،تا مانند انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۹۲ با تفرقه وارد میدان نشوند

بته


ارسال شده در تاریخ : پنج شنبه 6 اسفند 1394برچسب:, :: 16:15 :: توسط : محمد رضا بوربور شیرازی

 با الهام از روايت يعقوب بن شعيب از امام صادق (ع) در زمينه شناسايي و تعيين جانشين مقام رهبري و ولايت امر مسلمين در هر زمان براي پيشگيري از بروز فترت در نظام جمهوري اسلامي و ضمانت تداوم حكومت شرعيه براساس ولايت فقيه ، در اجراي اصل 107 و 108 قانون اساسي ، قانون انتخابات ، تعداد ، شرايط و آيين نامه داخلي مجلس خبرگان رهبري به شرح ذيل تنظيم گرديد :




فصل اول – تعداد خبرگان

ماده ۱ (اصلاحي ۱۱/ ۶/ ۱۳۹۴ مجلس خبرگان رهبري)- عدۀ نمايندگان مجلس خبرگان رهبري ۸۸ نفر به‌شرح ذيل مي‌باشد:
استان تهران ۱۶ نماينده؛
استان‌هاي‌ خراسان رضوي و خوزستان هركدام ۶ نماينده‌؛
استان‌هاي اصفهان، آذربايجان شرقي و فارس هركدام ۵ نماينده؛
استان‌هاي گيلان و مازندران هركدام ۴ نماينده؛
استان‌هاي آذربايجان غربي و كرمان هركدام ۳ نماينده؛
استان‌هاي اردبيل، البرز، سيستان‌وبلوچستان، قزوين، كردستان، كرمانشاه، گلستان، لرستان، مركزي و همدان هركدام ۲ نماينده؛
استان‌هاي ايلام، بوشهر، چهارمحال و بختياري، خراسان جنوبي، خراسان شمالي، زنجان، سمنان، قم، كهگيلويه و بويراحمد، هرمزگان و يزد هركدام ۱ نماينده.
ماده ۲ (اصلاحي ۱۱/ ۶/ ۱۳۹۴ مجلس خبرگان رهبري)- از تاريخ تصويب اين قانون هرگونه افزايش تعداد نمايندگان خبرگان پس از بررسي هاي لازم و با توجه به ميزان جمعيت و تقسيمات جغرافياي كشور و مصالح ملي براساس پيشنهاد هيئت‌رئيسه در آخرين سال هر دوره و تصويب مجلس خبرگان رهبري خواهد بود.




فصل دوم – شرايط انتخاب شوندگان

ماده ۳- خبرگان منتخب مردم بايد داراي شرايط زير باشند:
الف- اشتهار به ديانت و وثوق و شايستگي اخلاقي.
ب (اصلاحي ۲۴ و ۲۵/ ۴/ ۱۳۶۹ مجلس خبرگان رهبري)- اجتهاد در حدي كه قدرت استنباط بعض مسائل فقهي را داشته باشد و بتواند ولي‌فقيه واجد شرايط رهبري را تشخيص دهد.
ج- بينش سياسي و اجتماعي و آشنايي با مسائل روز.
د- معتقدبودن به نظام جمهوري اسلامي ايران.
ﻫ- نداشتن سوابق سوء سياسي و اجتماعي.
تبصره ۱ (اصلاحي ۲۴ و ۲۵/ ۴/ ۱۳۶۹ مجلس خبرگان رهبري)- مرجع تشخيص دارابودن شرايط فوق، فقهاي شوراي نگهبان قانون‌اساسي مي‌باشند.
تبصره ۲ (اصلاحي ۲۴ و ۲۵/ ۴/ ۱۳۶۹ مجلس خبرگان رهبري)- كساني‌كه رهبر معظم انقلاب -صريحاً و يا ضمناً- اجتهاد آنان را تأييد كرده باشد، از نظر علمي نياز به تشخيص فقهاي شوراي نگهبان نخواهند داشت.
تبصره ۳- ضرورت ندارد كه نمايندگان، ساكن و يا متولد حوزۀ انتخابيه خود باشند.


فصل سوم – شرايط انتخاب كنندگان

ماده 4 – انتخاب كنندگان بايد داراي شرايط ذيل باشند :
الف – تابعيت جمهوري اسلامي ايران 
ب – (اصلاحي ۱۴/ ۶/ ۱۳۸۶ مجلس خبرگان رهبري)- داشتن هجده سال تمام.


 ادامه مطلب...

ارسال شده در تاریخ : پنج شنبه 6 اسفند 1394برچسب:, :: 16:10 :: توسط : محمد رضا بوربور شیرازی

 روابط ایران و عربستان به مجموعه مراودات سیاسی، اقتصادی، اجتماعی بین ایران وعربستان گفته می‌شود. این روابط هیچ‌گاه در سطح مطلوب برقرار نبوده است. بعد از پیروزی انقلاب ۱۳۵۷ روابط دو کشور تیره‌تر و خصمانه‌تر شد و تاکنون بارها منازعات نظامی و دیپلماتیک بین دو کشور رخ داده است. هر دو کشور مدعی صیانت و رهبری بر سایر کشورهای مسلمان خاورمیانه هستند که در این بین ایران به عنوان یک کشور شیعه مذهب و عربستان سعودی به عنوان یک کشور سنی مذهب، اختلافات اعتقادی و سیاسی متعددی دارند که معمولاً منافعی متضاد را برای یکدیگر ترسیم کرده است. حمایت عربستان از صدام حسین در جنگ ایران و عراق و حمایت ایران از شیعیان یمن در نزاع یمن (۲۰۱۰–۲۰۰۹) نمونه‌ای از اختلافات و درگیری‌ها است. همچنین دو کشور اختلافات مرزی در خلیج فارس با یکدیگر دارند که بیشتر به سبب بهره‌برداری بیشتر از منابع هیدروکربنی خلیج فارس (نفت و …) است.[۱] پس از حمله به سفارت عربستان سعودی در تهران و کنسولگری آن در مشهد، این کشور روابط خود را با ایران قطع کرد.



 ادامه مطلب...

ارسال شده در تاریخ : دو شنبه 21 دی 1394برچسب:, :: 16:59 :: توسط : محمد رضا بوربور شیرازی

 علی اکبر ولایتی به قطع رابطه جیبوتی با ایران واکنش نشان داد.

 
به گزارش «انتخاب»، علی اکبر ولایتی در واکنش به قطع رابطه جیبوتی با ایران با انتشار تصویری در اینستاگرام نوشت: 
 
ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست / عرض خود میبری و زحمت ما میداری
 
واکنش ولایتی به قطع رابطه ی جیبوتی با ایران: ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست ....
 
 
 
 

ارسال شده در تاریخ : دو شنبه 21 دی 1394برچسب:, :: 16:59 :: توسط : محمد رضا بوربور شیرازی

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 13 صفحه بعد

درباره وبلاگ
این وبلاگ درمورددفاع مقدس می باشد
آخرین مطالب
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان دفاع مقدس و آدرس defaemoghadas1359.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 36
بازدید دیروز : 1
بازدید هفته : 37
بازدید ماه : 265
بازدید کل : 112443
تعداد مطالب : 122
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1